Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:30 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vasea a renunţat la afacerea din Mamaia

ro

08 Oct, 2014 11:27 2485 Marime text
Monica Ludosanu şi Remus-Gabriel Vasea, asociaţi în cadrul societăţii Gavas Global SRL au decis prin Hotărârea numărul 1/2014 să deschidă un punct de lucru în staţiunea Mamaia, Sat Vacanţă, zona Luna Park.

De asemenea, s-a decis retragerea din societate a lui Remus-Gabriel Vasea care a cesionat la valoarea nominală aportul său la capitalul social în sumă de 100 de lei Monicăi Ludosanu, aceasta devenind asociat unic, ea deţinând întregul capital social al societăţii în sumă de 200 de lei, care este împărţit în 20 de părţi sociale.

Monica Ludosanu s-a angajat să achite şi datoriile societăţii.

“Eu cedentul Vasea Remus-Gabriel transmit, iar eu cesionara Monica Ludosanu preiau împreună cu activul şi pasivul societăţii, toate drepturile şi obligaţiile prezente şi viitoare ce decurg din deţinerea părţilor sociale, atât a celor deţinute, cât şi a celor cedate, inclusiv achitarea tuturor datoriilor societăţii către bugetul de stat şi alte persoane fizice sau juridice de orice natură existente şi neachitate până la data prezentei”, se arată în documentul publicat ieri, 7 octombrie, în Monitorul Oficial al României.

Sediul social al firmei a fost declarat în „Mamaia, municipiul Constanţa, careul C1, lot 1, bl. VT1, et. P, ap. 1". Domeniul principal de activitate al societăţii Gavas Global este reprezentat de comerţul cu amănuntul în magazine nespecializate, iar activitatea principală constă în „comerţul cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi şi tutun".

Amintim că Vasea a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare sub supraveghere a executării pedepsei pe o perioadă de trei ani, fiind obligat la plata de daune morale în sumă de 5.000 de lei, el fiind acuzat de săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii şi ordinii publice.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii