Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:24 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE3. Sportiva ar putea renunţa la Indian Wells ca să vină la Constanţa Nicia Arghir, vărul Simonei Halep s-a sinucis

ro

10 Mar, 2015 00:04 6580 Marime text
Vărul tenismenei constănțene Simona Halep s-a sinucis, informează reporterntv.ro.

Tragedia a avut loc în această seară. Tânărul, în vârstă de 28 de ani, a fost găsit spânzurat cu un cablu electric. Victima, Nicia Arghir, avea mania jocurilor de noroc și strânsese multe datorii, inclusiv la cămătari.

UPDATE 3 ora 11.42

Apropiaţii Simonei Halep au aflat că aceasta vrea sa renunţe la turneul din California, pentru a fi alături de mama sa după tragedia cumplită de noaptea trecută, informează sport.ro. Mama Simonei şi mama lui Nicia Arghir sunt surori.

UPDATE 2 ora 9.05

Poliţiştii Secţiei 1 Constanţa au fost sesizaţi, ieri după-amiază, la ora 17.33, de unchiul tânărului de 29 de ani, că nepotul său se află spânzurat în holul locuinţei situate pe strada Alexandru cel Bun din Constanţa.

Criminaliştii au preluat cazul, însă nu există suspiciuni cu privire la cauza decesului, singurele leziuni găsite pe trupul tânărului fiind cele specifice spânzurării.

Trupul a fost transportat la Morga Cimitirului Central, unde astăzi va fi efectuată necropsia.

UPDATE 7.30

Cazul este cercetat de poliţiştii Secţiei 1 Constanţa, care au confirmat că un bărbat de 29 de ani s-a spânzurat aseară. Simona Halep se află în California, la Indian Wells, unde mâine debutează unul dintre cele mai mari turnee de pe hard-ul american şi din circuitul WTA.

 




Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Cyborg Z 10 Mar, 2015 06:15 Mare pacat! Sper sa nu o afecteze foarte mult aceasta tragedie sa treaca peste asta si sa isi vada de drumul ei.Ii doresc ca D-zeu s-o intareasca in aceste clipe grele si pe el sa il ierte.