Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:07 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vama sub lumini de Oscar, cel mai mare workshop de fotografie din România, continuă în Vama Veche

ro

25 Aug, 2011 16:00 1498 Marime text

Având peste 100 de participanți, cea de-a doua ediție a workshopului de fotografie Vama sub lumini de Oscar, continuă până la sfârșitul săptămânii în Vama Veche, la Bibi Bistro. În primele 4 zile, cei înscriși au putut participa la cursuri de teorie și secțiuni practice din domeniul fotografiei de noapte, street photography, car photography și fotografie de produs.

Programul zilnic cuprinde cursuri teoretice susținute de cunoscuți lectori și fotografi (Cristian Cribășan, Vlad Eftenie, Dan Beșliu, Cosmin Someșan, Cătălin Săvulescu, Radu Carnaru) , sesiuni de practică, proiecții de fotografie și vernisaje ale unor fotografi foarte talentați din România. De asemenea, la finalul zilei fotografiile făcute în cadrul cursului sunt analizate și comentate, cele mai bune fiind premiate.

Până la finalul workshop-ului (sâmbătă 27 august) cursanții vor putea participa la cursuri de nud, fashion și proiecte fotografice. Vama sub lumini de Oscar face parte din festivalul Stufstock - music, arts and freedom festival. http://www.infocallatis.ro/?p=4957

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii