Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:36 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Valeriu Zgonea despre deputatul Ștefan Stoica "Domnia sa trebuie să plece din funcţie. Este incompatibil"

ro

11 Oct, 2014 19:24 1966 Marime text
Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a declarat sâmbătă că a avut o discuţie cu preşedintele ANI, Horia Georgescu, despre cazul deputatului Ştefan Stoica. El a precizat că în locul deputatului Ştefan Stoica şi-ar prezenta demisia şi a arătat că va discuta cu colegii săi din Biroul Permanent pentru a pune pe ordinea de zi acest caz. 

"Voi discuta cu colegii mei. Sper ca ei să aibă suficientă maturitate în 2014 şi să înţeleagă că unde-i lege nu-i tocmeală. Noi suntem cei care trebuie să luăm o decizie. Preşedintele Camerei Deputaţilor nu poate pune pe ordinea de zi fără aprobarea Biroului Permanent. Cred că data viitoare colegii mei vor lua o decizie şi mă vor lăsa să o punem pe ordinea de zi cu prioritate. Vom lua act, după care vom publica într-un raport vacantarea mandatului (...) Domnia sa trebuie să plece din funcţie. Este incompatibil", a conchis Zgonea. 

ANI a solicitat Camerei Deputaţilor revocarea din funcţie a deputatului PDL Ştefan Bucur Stoica, după ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie l-a declarat incompatibil, decizia instanţei fiind definitivă.

Sursa foto: stiripesurse.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii