Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:57 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Valentin Vrabie va interveni cu propriile utilaje între Medgidia şi Peştera „Adrian Gâmbuţeanu a intrat în istorie ca cel mai incompetent director al RAJDP”

ro

27 Jan, 2014 10:19 2562 Marime text
Dacă Regia Autonomă Judeţeană de Drumuri şi Poduri Constanţa nu va lua decizia deszăpezirii drumului judeţean, între localităţile Medgidia şi Peştera, primarul comunei Peştera, Valentin Vrabie, este decis să intervină cu propriile utilaje pe acest tronson.

Şeful autorităţii locale consideră absurdă decizia RAJDP de a închide acest drum.

„Adrian Gâmbuţeanu a intrat în istorie ca cel mai incompetent director al RAJDP. Nefiind în stare să pună la lucru utilajele, închide drumul! Este singurul director al RAJDP care a blocat vreodată acest drum. Întotdeauna s-a circulat greu, dar s-a circulat! Anul acesta, la fel ca şi anul trecut, domnul Gâmbuţeanu a luat decizia să-l închidă. Nu ne trebuie un om incompetent la RAJDP, ci un om care să găsească soluţii”, a declarat primarul comunei Peştera.

În timp ce directorul Adrian Gâmbuţeanu a declarat în această dimineaţă pentru ZIUA de Constanţa că pe drumul judeţean, între localităţile Medgidia şi Peştera, s-a intervenit ieri şi azi-noapte, şeful autorităţii locale a menţionat că s-a intervenit doar ieri, timp de câteva ore, ca mai apoi, astăzi drumul să fie declarat închis. Valentin Vrabie a mai spus că nu avea pretenţii să se intervină în timpul nopţii, pe întuneric, însă, ziua drumul ar fi trebuit să fie curăţat.

„Acum e zăpadă! Acum se vede cum se cheltuiesc banii, miliardele de lei plătite firmelor pentru deszăpezire. Oare domnul Gâmbuţeanu le plăteşte pe acestea, acum când utilajele nu intervin?! Îl înştiinţez pe domnul Gâmbuţeanu că deszăpezirea se face când este zăpadă, adică acum. Nu trebuie să fii mare strateg ca să închizi un drum! Un mare strateg caută soluţii. Noi trebuie să găsim soluţii la vremurile pe care le trăim”, a mai afirmat primarul Valentin Vrabie.

Acesta a declarat că utilajele RAJDP nu sunt în zonă, deşi normal era să fie prezente în teritoriu, astfel încât maşinile cu aprovizionarea să poată circula şi la fel şi oamenii care vin sau care merg la lucru. „A fost week-end. Este luni, iar alimentările trebuie să-şi facă aprovizionarea. Sunt oameni care vor să se întoarcă de la lucru, după ture de 24 de ore, sunt oameni care vor să plece la lucru, iar singura soluţie găsită de RAJDP este să închidă drumul?”, s-a întrebat retoric şeful comunei Peştera, care este hotărât să intervină cu propriile utilajle, în locul RAJDP.

Cu privire la normativele invocate de şeful RAJDP, Adrian Gâmbuţeanu, potrivit cărora drumurile se închid în cazul în care creşte cantitatea de precipitaţii, primarul Valentin Vrabie a spus: „Normativele acestea le-au făcut oamenii incompetenţi. Nu poţi să paralizezi activitatea şi până la urmă, viaţa oamenilor, pentru că afară este viscol! Eu ştiu că deviza USL este să închidem tot şi să plecăm acasă, dar atunci de ce mai facem contracte de miliarde de lei. Dacă tot închidem drumurile când este zăpadă şi aşteptăm ca aceasta să se topească, mai bine, investim banii în altceva, nu în deszăpezirea, care nu se face! Incompetenţă, umilinţă, sărăcie, aceasta înseamnă USL!”


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii