Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:22 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Valentin Mircea Am solicitat premierului să fiu eliberat din funcție

ro

26 Sep, 2016 12:24 1365 Marime text
Șeful Corpului de control al premierului, Valentin Mircea, spune că i-a cerut lui Dacian Cioloș să îl elibereze din funcție, cu prilejul reorganizării instituției în Inspecția Generală a Guvernului. Premierul l-a rugat să rămână până la finalizarea mandatului actualului Executiv.

„Încă de la începutul lunii septembrie am solicitat primului ministru ca, odată cu reorganizarea Corpului de Control al Primului Ministrului în Inspecția Generală a Guvernului, dar nu mai târziu de finalul lunii octombrie, să fiu eliberat din funcție, pentru a putea să mă ocup de proiectele profesionale și academice amânate odată cu venirea la guvern, inclusiv un ciclu de studii post-doctorale în străinătate. Primul ministru m-a rugat să rămân însă în continuare, până la finalizarea mandatului actualului guvern", a scris Valentin Mircea pe pagina sa de Facebook.

Tot aici, Valentin Mircea a ținut să menționeze că proiectul de OUG privind înființarea Inspecției Generale a Guvernului prevede ca la conducerea acestei noi structuri să se afle un funcționar public, în vederea asigurării profesionalismului și stabilității structurii de control a guvernului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii