Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:19 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

USR renunță la protest. Primăria le-a promis autorizații pentru amplasarea corturilor

ro

27 Sep, 2016 15:22 2042 Marime text
Uniunea Salvați România (USR) renunță la protestul pe care anunța că-l va organiza astăzi la Constanța, după ce Primăria le-a aprobat solicitarea de a amplasa corturi pentru strângerea de semnături în trei locații din municipiu.
 
Totuși, câțiva membri și simpatizanți ai USR Filiala Constanța se vor reuni  astăzi, de la ora 18:00, în fața Palatului Administrativ din Constanța. Întâlnirea nu va fi una de protest, ci va avea ca scop strângerea de semnături.
 
„Ne vom cunoaște și vom strânge semnături de sprijin pentru USR. Fără aceste semnături acest partid nou înființat nu se va putea înscrie în competiția electorală din decembrie 2016 pentru alegerile parlamantare“, susțin reprezentanții USR Constanța.
 
„Întâlnirea de astăzi fusese anunțată inițial ca un protest față de refuzul Primăriei de aprobare a amplasării unor corturi pentru strângerea de semnături, dar astăzi s-a revenit asupra deciziei și am primit aprobarea în mod oficial. În aceste condiții protestul nu își mai are rostul, însă putem tranforma acest protest într-un eveniment pozitiv: lumea trebuie să afle că U.S.R. și-a deschis filiala în Constanța, că poate adera la U.S.R. și că ne poate ajuta pentru strângerea de semnături“, mai precizează aceștia. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii