Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:39 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Macovei USL a sfidat Justiția de două ori în ultimele 24 de ore

ro

11 Mar, 2015 23:51 1141 Marime text
Președinta Partidului M10 Monica Macovei a atras atenția, astăzi, pe blogul personal, referitor la decizia de neîncepere a urmăririi penale, în cazul deputatului Lazlo Borbely, luată în Parlament, asupra faptului că USL a „sfidat Justiția de două ori în ultimele 24 de ore”.

Președinta partidului M10 a precizat, astfel, că parlamentării USL au refuzat solicitarea procurorilor de începere a urmăririi penale împotrivă a doi deputați: Victor Paul Dobre și Laszlo Borbely și au intervenit „în mod brutal în justiție, stabilind că oamenii politici sunt deasupra celorlalți și nu răspund pentru faptele lor”.

„Procurorii și judecătorii nu pot continua cele două dosare pentru că nu vrea USL”, a ținut să precizeze Macovei.

Monica Macovei  a transmis, de asemenea, și un mesaj referitor la audierile, de miercuri, din dosrul Referendumului, în care este acuzat Liviu Dragnea.

„Victor Ponta și conducerea PSD au declarat ieri că au semnat a€œautodenuntul la DNA în semn de a€œsolidaritate cu Liviu Dragnea și sub pretextul fals că ar fi îndemnat oamenii să meargă la vot. Nimeni nu este cercetat pentru că a mers la vot sau pentru că a îndemnat oamenii să meargă la vot. Ponta și conducerea PSD știu foarte bine asta, doar că mint pentru că le este frică de adevăr: procurorii cercetează fraudarea alegerilor și atât”, a scris Macovei pe blog.



Sursa: romanialibera.ro
Sursa foto: criticatac.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii