Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:42 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Infracţiunile “vedetă” din acest weekend au fost urcatul băut la volan şi condusul fără permis

ro

07 Jun, 2015 12:57 2024 Marime text
 
Poliţiştii rutieri au avut neplăcuta surpriză să constate în acest weekend că încă mai sunt şoferi ce se urcă la volan sub influenţa băuturilor alcoolice. Aşa s-a întâmplat şi la Lumina, vineri, unde oamenii legii l-au depistat în trafic pe C. Gelil, în vârstă de 50 de ani, care conducea un autoturism, în condiţiile în care băuse.
Şi în localitatea Târguşor a fost depistat Ion P., de 38 de ani, ce se afla la volanul unei maşini, fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule şi sub influenţa băuturilor alcoolului. Evident că s-a ales cu dosar penal, ca şi bărbatul din Lumina.
Azi noapte, în jurul orei 00.30, poliţiştii Biroului Rutier Medgidia l-au oprit în trafic pe L. Dumitru Ionuţ. La un control de rutină, oamenii legii au constatat că el conducea un autoturism pe bulevardul Independenţei, din localitate, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Mai mult, testat cu aparatul etilotest, poliţiştii rutieri au constatat că el se afla şi sub influenţa băuturilor alcoolice. Şi el s-a ales cu un dosar penal. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii