Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:34 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Urban-constanta Cutremur în Portul Constanța

ro

09 Mar, 2016 10:50 5559 Marime text
 
Scandalul din portul Constanţa între o parte din operatori şi actuală conducere a luat ieri o nouă turnură, scrie urban-constanta. Tribunalul Constanţa prin decizie executorie a admis cererea COMVEX SA şi prin urmare au fost suspendaţi din consiliul de administraţie al portului următorii: Tudor Baltă, Viorel Ion Olea, Marcela Frigioiu şi Adrian Cighi.
 
Conform deciziei tribunalului numirea acestora ar fi fost ilegală. Hotărârea tribunalului nu este definitivă, dar este executorie, drept urmare suspendarea celor atru se pune în aplicare şi este valabilă până la o sentinţa definitivă.
 
Consiliul mai este alcătuit din Lucian Băluţ, Valeriu Ionescu şi Flavia Teodosie.
 
Într-o discuţie avută cu o persoană din conducerea portului, pentru protecţia sursei nu vom dezvălui numele acestei persoane, ni s-a spus că în realitate în port se desfăşoară o lupta în jucătorii vechi şi cei noi. Este un război între operatorii vechi care au luat pe nimic în anii '90 dane şi firme şi care plătesc că şi chirie sume infime şi în acelaşi timp au o activitate portuară redusă şi operatorii străini care încep să câştige teren, care plătesc chirii mult mai mari şi care desfăşoară activităţi economice serioase.
 
Cert este că din acest război care ţine deja de câţiva ani buni cea care pierde este economia naţională.
 
foto: http://www.portofconstantza.com/

Sursa: urban-constanta
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Victor 09 Mar, 2016 13:30 Vechii operatori au tarife mai mici decât cei noi,in plus cei noi după expirarea termenului de închiriere/concesiune predau investiția APC-ului.Cei vechi sunt veșnic proprietari,lucru anormal.Si acum vor tarife si mai mici in condițiile când anu profit peste 25 %,deci foarte mare.