Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:29 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 11 Vânzătoarea de la chioşcul din staţia de autobuz de la Delfinariu a fost înjunghiată. Femeia a murit la spital (galerie foto + video)

ro

27 May, 2016 21:53 74831 Marime text
Prin serviciul de urgenţă 112 a fost anunţat, în această seară, că o femeie a fost înjunghiată, în zona feţei. Incidentul a avut loc în zona Delfinariu, vizavi de staţia de taxiuri. 

Persoana care a anunțat incidentul a declarat că femeia ar fi în stare gravă. Un echipaj de la Serviciul Judetean de Ambulanță Constanța se află pe drum pentru a acorda îngrijiri medicale femeii. 

Vom reveni cu informații.

UPDATE 11, 28 mai, ora 23.36

Conform unor surse, bărbatul care, aseară, a înjunghiat-o pe Adriana Farcaş, a fost prins la Sibiu.

UPDATE 10, 28 mai, ora 16.58

Potrivit surselor noastre, nu se mai realizează portretul robot al făptaşului, poliţia aflându-se pe urmele acestuia.

UPDATE 9, 28 mai, ora 12.40
 
Conform unor noi informaţii, femeia a fost înjunghiată de 11 ori, unele plăgi fiind incompatibile cu viaţa. 
 
Citeşte şi Tânăra din Constanţa care a murit, mamă a două fetiţe, a fost înjunghiată de 11 ori!


UPDATE 8, 28 mai, ora 08.35:

Conform reprezentanților Serviciului Județean de Ambulanță Constanța, tânăra vânzătoare înjunghiată aseară, în jurul orei 21.30, în Zona Delfinariu, a decedat.
 
Potrivit unor surse apropiate anchetatorilor, în această dimineață se va efectua necropsia victimei. Mai mult decât atât, se pare că oamenii legii ar avea de partea lor un element surpriză: o cameră video care ar fi putut filma în zona faptei.
 
Anchetatorii refac traseul criminalului. Nu este exlcus ca după vizionarea imaginilor de pe camera video Poliția să facă public un portret robot al presupusului autor.
 
Citește și: Crimă. Tânăra vânzătoare înjungiată aseară în zona Delfinariu a decedat. Două fetițe au rămas orfane​

Citește și: Anchetatorii refac traseul criminalului care a înjunghiat vânzătoarea din zona Delfinariu​

În  această dimineață zeci de persoane au venit la locul crimei și au aprins lumânări. De asemenea, cei sosiți la locul primei au prins de ușa chioșcului flori pentru tânăra mămică care a fost ucisă. Rude, apropiați, vecini și persoane care nici nuau cunoscut-o sunt șocați. Revoltați aceștia spun că în zonă tot timpul sunt probleme. 

UPDATE7, ora 00.29:

Să recapitulăm. În această seară, un strigăt a spart liniștea nopții în zona Delfinariu. Se auzea dintr-un chioșc aflat în stația de autobuze din zona amintită.
 
Oamenii au întors capetele. O femeie cerea ajutorul. Un bărbat aflat în zonă s-a dus repede spre ea. I-a căzut în brațe. Era plină de sânge, iar bărbatul speriat. Taximetriștii din zonă au declarat că au văzut un bărbat sau doi. Părerile sunt împărțite. Martorii din zonă spun că au văzut un bărbat neras, tras la faţă, păr scurt, înalt cam de 1.76, o jachetă neagră. Ei au apreciat că ar avea între 25-30 de ani. Alţii spun că erau doi bărbați.
 
Cineva a sunat la 112. O ambulanță SMURD a sosit la fața locului. Femeia era deja în stare critică. Potrivit medicilor, femeia prezintă multiple plăgi la nivelul toracelui. A fost transportată la spital. Se pare că este nevasta patronului și are acasă doi copii minori. Lumea în jur era șocată. Toată lumea se întreba unde este atacatorul!
 
Polițiștii criminaliști au împânzit locul, l-au izolat și a cercetat locul tentativei de omor. Sunt scumpi la vorbă și serioși. Nu scapă informații presei. Mai au de analizat probe. Purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța este la fel de secretos. Se uită la presă și încearcă să îi facă pe jurnaliști să înțeleagă că în faza asta a cercetării nu pot da prea multe date. 
 

UPDATE6, ora 23.50:


Din primele informaţii, femeia înjunghiată se numeşte Adriana Farcaş şi lucra în ture cu sora ei, Roxana Nemţanu. Femeia are două fete, de 6 şi 4 ani. Ea este născută, potrivit unel colege de la un chioşc de la Brotăcei, în 1983.
Se pare că femeia era soţia patronului firmei care funcţionează în acest chioşc. 
 

UPDATE5, ora 23.32:


Martorii din zonă spun că au văzut un bărbat neras, tras la faţă, păr scurt, înalt cam de 1.76, o jachetă neagră. Ei au apreciat că ar avea între 25-30 de ani.
 
Alţii spun că erau doi bărbați. 

UPDATE4, ora 22.31:

Taximetriştii din zonă spun că ei au văzut doi indivizi. Polițiștii criminaliști au ajuns la fața locului și au început o anchetă. 

Se pare că femeia, care acum se zbate între viaţă şi moarte, are doi copii acasă. Purtătorul de cuvânt al SAJ Constanța, dr. Diana Tatarici, spune că medicii de la ambulanță care s-au deplasat la fața locului au găsit o femeie somnolentă, care prezenta mai multe plăgi la nivelul toracelui și abdomenului. A fost intubată și ventilată mecanic.

”Starea pacientei este critică!”, spune dr. Tatarici.  

La rândul său, purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța a declarat că polițiștii efectuează cercetarea la fața locului. A fost deschisă o anchetă ce va fi preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța. 
 

PDATE3, ora 22.26:

Femeia înjunghiată prezintă multiple plăgi la nivelul toracelui. Medicii spun că este în stare critică, la camera de resuscitare. Doctorii luptă să îi salveze viaţa. 

UPDATE,2 ora 22.09:

Un martor spune că femeia i s-a prăbuşit în braţe. Din punctul lui de vedere a fost vorba de o tâlhărie. El spune că "femeia abia respira" şi i s-a părut că era înjunghiată în două locuri. 

Poliţiştii fac cercetări la faţa locului. Femeia a fost transportată la spital. 


UPDATE, ora 22.00:

 

În zonă imaginile sunt terifiante. Peste tot se vede sânge. Femeia are 30 de ani și lucra la chioșcul Cuget din stația de autobuz. Încă nu se știe ce s-a întâmplat. 


În aceste momente ea primește ajutor specializat de la medicii de la Ambulanță. 


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • john 28 May, 2016 13:07 Sa verifice camerele video ale cazinoului de langa