Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:08 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE5 O persoană s-a aruncat de pe podul de la Năvodari! Scafandrii l-au găsit în aceste momente! (galerie foto+video)

ro

30 Sep, 2015 13:04 4142 Marime text
În urmă cu câteva minute, la numărul de urgenţă 112 a fost primit un apel de la un trecător care anunţa că a văzut pe cineva care se arunca de pe podul de la Năvodari în canal.
Imediat a fost dată alarma la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, iar un echipaj se îndreaptă spre locul incidentului.

 

UPDATE5, ora 16.15:


Victima se numeşte Milciu Constantin şi are 74 de ani. El locuia în Năvodari. 

UPDATE4, ora 15.45: 

Medicii l-au resuscitat minute bune, însă nu au reușit să-l readucă la viaţă. El a fost declarat mort. Trupul bărbatului a fost transportat la Morgă pentru efectuarea necropsiei. Oamenii legii continuă ancheta pentru stabilirea exactă a cauzelor care au dus la producerea tragicului eveniment. 

UPDATE3, ora 14.49: 


Victima a fost găsită. În aceste momente, scafandrii îl scot din apa canalului. Numele lui este Milciu şi stă în Năvodari. Din
declaraţiile martorilor, are o soţie care locuieşte la căminul Farul Moldovenilor şi un copil care locuieşte în Valu lui Traian. O să vedeţi în filmuleţul video ce spun martorii şi cum îl sună poliţistul pe băiatul victimei ca să-l anunţe. Victima este resuscitată, conform protocolului.
Imaginile vă pot afecta emoţional.

UPDATE2, ora 14.45:

Martorul care a sunat la 112 a declarat pompierilor cp trecea prin zonă şi a văzut cum cineva sare de pe pod. Ajuns în apă, acesta ar fi ieșit la suprafață, după care a dispărut.
La această oră, scafandrii încă desfăşoară activităţi de căutare a presupusei victime.
 

UPDATE1: 13.30:

În aceste momente, pompierii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă caută persoana care s-ar fi aruncat. Ei au adus o barcă pneumatică, iar medicii sunt pregătiţi să intervină. Revenim cu informaţii pe măsură ce le aflăm. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii