Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:08 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şocant! Update3 - Consilierul judeţean Nicolae Fronescu şi-a pus capăt zilelor

ro

28 Jul, 2015 13:08 4896 Marime text


Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea Constanţa anunţă că o persoană a căzut de pe bloc într-un copac, pe strada Eliberării nr. 47, lângă sediul RATC. Vom reveni cu informaţii.

UPDATE3: ora 15.00:


Consilierul judeţean Nicolae Stelian Fronescu, fost director la Direcţia Pieţe, Târguri şi Oboare Constanţa, preşedinte Consiliului de Administraţie al RATC Constanţa, ar fi persoana care a căzut de la etajul X al blocului respectiv. 

UPDATE2, ora 14.00:


Purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea ne-a declarat că bărbatul a fost coborât din copac şi transportat la Morgă pentru efectuarea necropisiei şi stabilirea exacta a cauzelor decesului. Pompierii spun că bărbatul este un constănțean de 48 de ani, care locuiește în zonă. Din primele cercetări efectuate la faţa locului, oamenii legii au stabilit că bărbatul a căzut de la circa 30 de metri, adică înălţimea unui bloc de 10 etaje. Demn de menţionat este faptul că blocul de pe care a căzut are 12 niveluri. 
Blocul de pe care a căzut bărbat este în construcţie, iar beneficiarul apartamentelor ce se construiesc este firma Calipso Residences. Se pare că victima a cerut beneficiarului să-i arate un apartament la etajul X al clădirii. Ajuns la nivelul respectiv, se pare că bărbatul s-a aruncat pur şi simplu de la etaj. 
Cine sunt cei de la Calipso Residences SRL?

Este o firmă înfiinţată în 2009, cu sediul în Constanţa, str. Industrială nr. 1. Capitalul social al firmei este de 8.595.220 lei. Asociaţi, persoane juridice: 
SC Piquant Trading Limited, cu sediul în Limassol (Cipru), Str. Theklas Lyssioti,9 Xanthi Court 1, cu capital social 56.930 lei, Cota de participare la beneficii şi pierderi: 0.66% / 0.66%; Firma este reprezentată de Şişcanu Tudor.
Arbitex Entreprises LTD, cu sediul în Cipru, Limassol, strada Krinon, nr. 16. Aportul acestei firme la capital: 1.905.370 lei. Cota de participare la beneficii şi pierderi: 22.17% / 22.17%
 
Lauriston Investments LTD, cu sediul în Cipru, Limassol, strada Krinon, nr. 16. Aportul acestei firme la capital: 1.905.370 lei. Cota de participare la beneficii şi pierderi: 22.17% / 22.17%
 
Asociaţi persoane fizice: Madan Nicolae, cu un aport la capitalul firmei de 4.727.550 lei. Cota de participare la beneficii şi pierderi: 55% / 55%
 
Administratorul firmei este Yucetaş Nusret.
 
Activitatea principală a acestei socieăţi este aezvoltare (promovare) imobiliară                                                                                                                                                                       
Citeşte şi SCHIMBĂRI IMPORTANTE LA CALIPSO RESIDENCES SRL​
Citeşte şi DIICOT EXPLICĂ PRIN CE FIRME ACŢIONAU AFACERIŞTII DUŞI LA ARESTARE
 

UPDATE1, ora 13.50: 

Din nefericire, bărbatul a fost declarat decedat de către medicii Serviciului judeţean de Ambulanţă Constanţa, sosiţi la faţa locului. La locul incidentului s-au aflat şi doouă autospeciale ale ISU Dobrogea. În aceste momente, criminalişti, poliţişti, inspectori ITM cercetează cazul. Directorul Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Constanţa, Eugen Bola, a declarat că o echipă a instituiţiei pe care o conduce se află la faţa locului. El a adăugat: "Firma angajatoare nu ne-a notificat oficial despre acest eveniment".





 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii