Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:58 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE3 Caz dramatic la Constanţa! Părinţii unei fete acuză un medic că le-a violat fetiţa. Medicul a fost arestat!

ro

08 Jun, 2016 10:40 4140 Marime text
Continuă să apară cazuri dramatice la Constanţa! În această dimineaţă, poliţiştii audiază un medic cunoscut, după ce părinţii unei fete au spus că le-a agresat sexul fiica.
 
Fetiţa de 11 ani le-a povestit ulterior părinților că medicul ar fi dezbrăcat-o complet și ar fi agresat-o sexual, conform reporterntv.ro. Părinții au depus plângere la poliție.
 
Vom reveni cu informaţii.

UPDATE3, ora 16.32:


Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa au remis presei un comunicat, explicând ce date au până în acest moment privind acest caz.

”La data de 08.06.2016, Parchetul de pe lângă  Judecătoria Constanţa a sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa cu propunere de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpatul Boţ Victor Emanuel, reţinut, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol.
Din probele administrate până în acest moment în cauză s-a reţinut în sarcina inculpatului faptul că, în data de 16.05.2016, în timp ce persoana vătămată I.T.M., în vârstă de 11 ani, se afla la tratament, efectuând o şedinţă de reflexoterapie la cabinetul inculpatului, acesta, profitând de calitatea sa de medic şi abuzând de încrederea şi influenţa sa asupra victimei, a constrâns-o pe aceasta să se supună unui act sexual oral realizat de inculpat asupra persoanei vătămate, penetrând-o parţial în vagin, fără a-i provoca deflorarea.
Inculpatul a fost arestat pe o perioadă de 30 de zile.
Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”,
se arată în comunicat.


UPDATE 2, ora 13.25

Potrivit informaţiilor noastre, ar fi vorba despre medicul Victor Emanuel Bot. Acesta ar avea în jur de 39 de ani. Contactaţi telefonic de ZIUA de Constanţa, reprezentanţii cabinetului medicului nu au dorit să facă declaraţii, însă au precizat că „este vorba despre o neînţelegere”.

UPDATE 1, ora 12.06

Persoana acuzată de viol va fi dusă la Parchet astăzi.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii