Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:23 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE2 - Doi militari şi-au pierdut pe loc viața la Stupina! O femeie a murit la scurt timp! (galerie foto)

ro

18 Sep, 2015 16:13 3226 Marime text
Două persoane și-au pierdut viața, iar alte două au fost grav rănite în urma unui accident rutier petrecut între localitatea Stupina și Hanul Morilor.
 
Din primele informații, un autoturism a intrat în plin într-un autocar.
 
La fața locului au ajuns numeroase echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Dobrogea", ale Serviciului Rutier, ale SMURD, dar și ale Ambulanței. Se pare că o persoană a rămas încarcerată.


UPDATE 2, ora 17.45


Iată dinamica accidentului, aşa cum o prezintă Poliţia după primele cercetări la faţa locului: „În data de 18.09.2015, în jurul orelor 15:26, C.M.C., un bărbat de  37 de ani, din Brăila a condus un autoturism pe DN2A, dinspre Constanţa către Hârşova şi ajungând în zona km. 144+200 a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autocar, condus din sens opus de A.S., un bărbat de 38 ani din Constanţa.

Accidentul s-a soldat cu vătămarea corporală gravă a conducătorului auto din autoturism şi decesul unui bărbat de 25 de ani, din Petroşani, jud. Hunedoara  (K.C.A.) şi al altuia de34 de ani, din Brăila (L.C.M.), pasageri în autoturism şi decesul unei femei de 39 de ani, din Constanţa (C.R.), ghid şi pasageră în autocar.

Este vorba despre Chiriaş Marius, şoferul autoturismului, Anefi Suraj, şoferul autobuzului, militarii Kovacs Carol şi Lazăr Cristian Marian, care au decedat, iar femeia decedată din autobuz se numeşte Raisa Cristea, şi era ghid turistic.

UPDATE2, ora 18.45:
 
Impactul a fost unui deosebit de puternic. O femeie a fost proiectată de pe scaun în afara autocarului. Potrivit unor surse, cei doi bărbați care și-au pierdut viața erau ofițeri în cadrul Batalionului de Cercetare 01297 din Brăila, iar la volan se afla un subofițer. Acesta din urmp este cel transportat la spital.
 
Militarii din autoturism participaseră la exercițiile de luptă de la Capul Midia și în momentul respectiv se îndreptau spre case.
 
În autocar se aflau 13 persoane, care plecaseră din Galați și se îndreptau spre Istanbul.
Ceilalţi pasagerii îşi continuă drumul, fiind preluați de o altă mașină.
 
Oficial de la Poliţia Rutieră: "Astăzi, la ora 15:26, C.M.C. (bărbat, 37 de ani, din Brăila) a condus un autoturism pe DN2A, dinspre Constanța către Hîrșova și, ajungând în zona km. 144+200, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autocar condus din sens opus de A.S. (bărbat, 38 ani, din Constanța, jud. Constanța).
 
Accidentul s-a soldat cu vătămarea corporală gravă a conducătorului auto din autoturism, decesul lui K.C.A. (bărbat, 25 de ani, din Petroșani, jud. Hunedoara), decesul lui L.C.M. (bărbat, 34 de ani, din Brăila), pasageri în autoturism și decesul lui, C.R. (femeie, 39 de ani, din Constanța), ghid și pasageră în autocar."

UPDATE1: ora 16.50:


Veste tristă. Cu toate eforturile medicilor, o a treia persoană a încetat din viață în urma incidentului.

Medicii de la Ambulanță au reușit să-l stabilizeze pe șoferul autoturismului a fost stabilizat și în aceste momente este transportat la Spitalul Județean Constanța. Se pare că șoferul mașinii a adormit la volan. În autovehicul erau militari din Brăila care se aflau în timpul liber.
 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii