Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:08 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE2-Accident rutier pe strada Unirii din Constanţa. Un angajat al Universităţii Ovidius a murit! (galerie foto+video)

ro

17 Feb, 2016 12:11 10746 Marime text


În urmă cu câteva minute a avut loc un grav accident de circulație ce a avut loc la intersecția străzilor Unirii cu Zorelelor. Din primele informații un bărbat a fost accidentat. În aceste momente, medicii de la Serviciul Județean de Ambulanță Constanța îl resuscitează. 

UPDATE2, ora 12.38:


Bărbatul care a decedat se afla la volanul unei Dacii papuc. Se pare că i s-a făcut rău și a intrat într-o altă mașină, un Volkswagen. Deși a fost resuscitat minute bune, așa cum cere protocolul, bărbatul a fost declarat decedat de către medici. El avea 60 de ani. Bărbatul avea doi copii şi o nepoată de cinci ani. 

Se pare că bărbatul era angajat al Universităţii Ovidius şi transporta materiale de la Universitate către căminul studenţesc. 

A mai fost solicitată o ambulanță de la SAJ Constanța pentru un alt pacient, ce avea tot în jur de 60 de ani, care stătea în dreapta șoferului mort. Acesta a suferit un traumatism cranian ușor și a fost transportat la spital. 


UPDATE, ora 12.23:


Bărbatul a murit, în ciuda eforturilor medicilor de a-l salva!



Se pare că bărbatului i s-a făcut rău la volan şi a intrat cu maşina într-un Volkswagen. 






Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii