Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:50 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Viorel Hrebenciuc, chemat la DNA într-un nou dosar penal! Al treilea din ultima perioadă

ro

20 Oct, 2014 12:11 1673 Marime text
Viorel Hrebenciuc este audiat, luni, la DNA într-un nou dosar, pe lângă celelalte două în care este implicat, informează România TV. Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, Viorel Hrebenciuc, a sosit luni dimineaţa la sediul DNA pentru a fi audiat. La intrare Hrebenciuc nu a precizat în ce calitate a fost chemat şi nici despre ce diosar este vorba.
 
În momentul de faţă, Hrebenciuc este deja implicat în două dosare penale. Viorel Hrebenciuc a fost pus, pe 4 septembrie, sub urmărire penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de folosire a influenţei ori autorităţii în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, de către o persoană ce deţine o funcţie de conducere într-un partid.
 
De asemenea, Hrebenciuc este urmărit penal în Dosarul retrocedărilor. Hrebenciuc a fost audiat, pe 15 octombrie, timp de două ore, la DNA Braşov, la plecare deputatul PSD spunând că procurorii i-au adus la cunoştinţă calitatea de inculpat.

Update ora 1.03


Hrebenciuc este suspectat de procurori că ar fi încercat să afle de la un angajat al unui serviciu de informaţii amănunte despre dosarele în care este cercetat şi în care dosare i-au fost puse sub urmărire telefoanele.
 
Sursa: rtv.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii