Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:46 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE - Victimă preluată cu elicopterul SMURD Accident rutier pe DN 39, în Tuzla

ro

14 Aug, 2014 09:11 2330 Marime text
Poliţiştii Serviciului Rutier Constanţa au fost sesizaţi, cu puţin timp în urmă, cu privire la faptul că un accident rutier a avut loc pe DN 39, în localitatea Tuzla. Potrivit primelor informaţii, două autoturisme au intrat în coliziune, este posibil să existe o victimă,. La faţa locului s-au deplasat un echipaj al poliţiei, dar şi un echipaj medical. Vom reveni cu amănunte.

UPDATE
Potrivit medicilor, două persoane au fost rănite. Una dintre acestea a fost preluată cu elicopterul SMURD, iar cealaltă este transportată în aceste momente cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean Constanţa. Nu se cunoaşte starea acestora.

UPDATE, comunicat al Poliţiei Rutiere Constanţa
Astăzi, la ora 08.52, un bărbat de 43 ani din municipiul Craiova, judeţul Dolj a condus un autoturism pe DN39, dinspre Constanţa către Mangalia, pe banda nr. 2. În zona staţiei de benzină din localitatea Tuzla, km. 22+600 m, a efectuat viraj la stânga peste marcajul dublu continuu, moment în care a intrat în coliziune cu un alt autoturism  condus de un bărbat de 60 ani din municipiul Galaţi, judeţul Galaţi, care se deplasa din sens opus. Ceal de-al doilea autoturism a fost proiectat pe contrasens intrând în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat de 49 ani din Bucureşti, pe banda nr. 2 dinspre Constanţa către Mangalia. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a două persoane aflate în cel de-al doilea autoturism.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii