Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:32 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Unul dintre răniți, transportat la Spitalul de Urgență din Constanța Accident cu români la granița cu Bulgaria

ro

28 Dec, 2014 07:29 1958 Marime text
Accident cu români în Bulgaria, la câțiva kilometri de granița cu România. Un echipaj de prim-ajutor a plecat dinspre Mangalia către țara vecină, pentru a prelua o persoană rănită grav, după ce un autoturism în care se aflau patru români s-a răsturnat, relatează reporterntv.ro.

Evenimentul rutier s-a prdus în regiunea Dobrich, aproape de granița cu România, pe fondul unor condiții meteo nefavorabile: Ceață densă,  o temperatură de -4 grade Celsius, iar carosabilul era umed, potrivit reporentv.ro.


UPDATE, ora 7.35
Un bărbat rănit în urma impactului a fost transportat de o ambulanță trimisă din România la spitalul din Mangalia. Starea sa este stabilă, potrivit medicilor de pe ambulanță.Dacă starea sa se va agrava, medicii ar putea decide transferarea pacientului la Spitalul Județean Constanța.În autoturism se aflau încă trei persoane care au rămas în Bulgaria. Polițiștii bulgari cercetează cazul.

UPDATE ora 11.30 
Potrivit medicului de gardă de la Urgenţa spitalului Mangalia, bărbatul rănit a rămas sub supraveghere medicală. Familia sa a cerut să nu se facă publice informaţii despre starea lui de sănătate. Celelalte trei persoane implicate în accident au fost transportate la un spital din Bulgaria, apoi au mers la poliție pentru declarații.
Autoritățile bulgare au început o anchetă pentru a afla împrejurările în care s-a produs accidentul.
Până acum, Ministerul român al Afacerilor Externe nu a făcut nicio precizare legată de acest accident rutier petrecut pe teritoriul Bulgariei aproape de granița cu România.

Accidentul ar fi avut loc din cauza neadaptării autovehicolului la condițiile de drum.

UPDATE ora 16.10
Pacientul român rănit în urma impactului pe teritoriul Bulgariei a fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța. Potrivit medicilor de pe ambulanță, după ce i-au fost acordate primele îngrijiri la spitalul din Mangalia, pacientul a fost transfportat la SCJU pentru îngrijiri specializate.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii