Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:07 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE - Un pieton a fost lovit în plin pe bulevardul Mamaia, în urmă cu câteva minute! (galerie foto exclusiv + video)

ro

07 Oct, 2015 17:56 3446 Marime text
Polițiștii Serviciului Rutier Constanța au fost solicitaţi, în urmă cu câteva minute, pe bulevardul Mamaia, între Capitol şi Spitalul Militar. mai exact, accidentul a avut loc pe bulevardul Mamaia nr. 87, în dreptul blocului L.S.7.
Potrivit primelor date, şoferul unui autoturism a lovit un pieton.
La fața locului au sosit imediat polițiștii rutieri și o Ambulanță SMURD, care a acordat primul ajutor pietonului, după care l-a transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. 
Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea exactă a cauzelor care au dus la producerea incidentului rutier. 

UPDATE, ora 18.45:


Revenim cu amănunte privind accidentul. Din informaţiile primite de la Poliţia Rutieră, un bărbat, de vreo 40 de ani, din satul Culmea, oraşul Ovidiu, a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia, dinspre strada Bucovinei către bulevardul Tomis.
La un moment dat, ajungând în dreptul blocului LS 7, a accidentat un bărbat, în vârstă de 82 de ani, din municipiul Constanţa, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure, din partea stângă a conducătorului auto.
Din nefericire, accidentul s-a soldat cu vătămarea corporală a pietonului. El se află acum internat la Spitalul judeţean de Urgenţă Constanţa.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii