Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:15 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE5 - Un minor de 13 ani, din Constanţa, dispărut, i-a trimis mamei SMS că se află într-un sac!

ro

26 Nov, 2015 09:29 3740 Marime text
 
Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la dispariţia minorului  Robert-Ionuţ Popa, în vârstă de 13 ani, din municipiul Constanţa.
Aceasta,  a   plecat   în   mod   voluntar   de   la domiciliu,   la   data   de   25.11.2015,   ora   19.00, spunându-i mamei sale că   merge la magazinul situat la parterul imobilului în care locuiesc şi până în prezent nu a mai revenit.
 
SEMNALMENTE 
 
Înălţime 1.40 m, greutate 40 kg, constituţie astenică, păr blond tuns scurt, ten deschis, ochi albaştri. Prezintă o cicatrice deasupra nasului, în partea dreaptă, de aproximativ 1 cm. 

ÎMBRĂCĂMINTE
 
La data plecării de la domiciliu minorul purta tricou alb, pantalon bleumarin, pantofi sport albaştri. Ca urmare a sesizării, oamenii legii au demarat operativ căutările  şi activităţile specifice, efectuând verificări la faţa locului şi în rândul colegilor săi. La această oră, cercetările sunt continuate cu spijinul jandarmilor constăneni.
Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze poliţiştii SIC sau Dispeceratul IPJ Constanţa, la telefon 0241.611.364, interior 20.005.

UPDATE 5, ora 15.33

„Robert este elev în clasa a VII-a. Nu ne-a creat niciodată probleme. Este un elev normal, cu note medii. Nu este un elev fruntaş. Nu ştiu ce s-a întâmplat. Este o anchetă în desfăşurare. Sper să fie găsit şi acest lucru să rămână doar o copilărie“, ne-a explicat Andrei Szemerjai, directorul Liceului cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru“
 

UPDATE4, ora 14.30:


Mama copilului spune că a primit mesajul de la fiul său în jurul orei 1 noaptea. „Mami sunt într-un sac, sună la Politie!” – ar fi scris Robert.
Femeia a sunat instantaneu la Poliție, iar oamenii legii au intrat în alertă, demarând căutările copilului.
Polițiști au împânzit orașul, cu fotografia băiatului, încercând să îl găsească. Au fost sunaţi şi colegii, poliţiştii încercând să afle detalii cu privire la eventualele probleme pe care le-ar putea avea.
Există zvonuri potrivit cărora o vânzătoare de la un magazin din zona Gării Constanţa care ar fi sunat la 112 să spună că l-ar fi văzut pe băiat. Cercetările sunt continuate, verificându-se şi spusele vânzătoarei.
La căutările băiatului participă şi jandarmii constănţeni.
Cetățenii care pot furniza orice informații în legătură cu această persoană sunt rugați să contacteze polițiștii SIC sau Dispeceratul I.P.J. Constanța, la telefon 0241.611.364, interior 20.005.

UPDATE3, ora 13.00:


Mama copilului a postat mesajul terifiant pe facebook, cerând ajutorul oamenilor. 


UPDATE2, ora 12.55:


Părinţii au făcut o pagină de Facebook "Robert Popa a fost răpit. Ajutaţi-ne să-l găsim!" 

UPDATE1, ora 12.30:


Poliţiştii spun că mama copilului a primit un SMS de la Robert care îi spunea că se află într-un sac. Poliţiştii sunt în stare de alertă. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii