Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:52 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Un Mercedes a ajuns în Lacul Tăbăcărie!

ro

07 Oct, 2015 23:42 3194 Marime text
 
În urmă cu puțin timp, șoferul unui Mercedes, care se afla pe marginea lacului Tăbăcărie, în apropiere de biserica de lemn, a încercat să dea înapoi cu mașina. Din nefericire pentru el, un alt conducător auto, aflat la volanul unui autoturism marca Renault, a intrat în Mercedes, împingându-l astfel în apă.
 
Șoferul Mercedesului se afla la volan, însă, din fericire, el a reușit să iasă în scurt timp pe mal. Totuși, pentru că bărbatul acuză unele dureri, la fața locului a ajuns și un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță.
Autoturismul a fost asigurat cu o frânghie pentru ca acesta să nu se scufunde în totalitate.

Potrivit datelor furnizate de poliție, în data de 07.10.2015, în jurul orelor 21.40, N. DENIS de 18 ani a efectuat manevra de mers înapoi fără a se asigura corespunzător în timp ce conducea autoturismul Mercedes, în parcarea de pe malul lacului Tăbăcarie şi a lovit în partea din spate autoturismul Renault Laguna, care era oprit pe malul lacului Tabăcăriei.       

În urma accidentului, autoturismul Renault a cazut in apa şi a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului autoturismului Renault C. ADRIAN MĂDĂLIN de 30 de ani şi a pasagerei de pe locul din dreapta faţă B. ANA-MARIA de 20 de ani.

Poliţiştii au deschis dosar penal.
 


Fotografia are doar scop ilustrativ, nefiind din această seară!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • fara nume 08 Oct, 2015 02:24 Defapt a fost invers , fiatul a ajuns in apa