Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:25 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Un accident cu trei răniţi, în localitatea Gălbiori. A fost solicitată intervenţia pompierilor

ro

06 Aug, 2014 09:05 2059 Marime text
Un accident a avut loc în această dimineaţă la intrarea în localitatea Gălbiori din judeţul Constanţa. Pompierii au fost chemaţi să asigure măsurile PSI. Potrivit primelor informaţii, trei persoane sunt rănite.

UPDATE:

Intervenţia pompierilor a fost necesară întrucât în urma exploziei unei roţi, au avut loc scurgeri de combustibil pe carosabil.

O singură maşină a fost implicată în accident. Autoturismul a derapat şi a căzut într-un şant. Două dintre persoanele aflate în autoturism au fost transportate la spitalul de urgenţă din Constanţa. Potrivit primelor informaţii, una dintre victime se afla în stare de panică, iar cealaltă acuza o durere în piept. Cea de-a treia persoană implicată în accident a primit îngrijiri medicale la faţa locului.

UPDATE, ora 11.03

Oamenii legii susţin că în jurul orelor 08.30, C.M.( barbat 58 ani din Braila, turist) a condus un autoturism pe DN 2A dinspre Constanţa către Hârşova şi ajungând la km 161+100m, la intrarea în localitatea Gălbiori nu a adaptat viteza de deplasare în curbă la dreapta şi s-a răsturnat pe carosabil.  

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a lui C.A.G.( femeie de 52 ani din Braila, turist ) şi a lui  T.V. ( femeie de 74 ani din Braila, turist) ambele fiind pasageri în autoturism.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii