Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:57 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Trei răniţi Carambol rutier pe DN39, la Lazu

ro

11 Aug, 2014 18:14 2106 Marime text
Un accident rutier în care sunt implicate trei autoturisme a avut loc în localitatea Lazu, pe DN39. Conform primelor informaţii, două persoane sunt rănite. La faţa locului se deplasează mai multe echipaje ale Ambulanţei şi Poliţiei Rutiere. Traficul se desfăşoară cu dificultate.

Update

Iată cum s-a petrecut accidentul, conform Serviciului Poliţiei Rutiere (SPR) Constanţa:
 
C.R. (bărbat de 39 ani din Constanţa) a condus un autoturism pe DN 39 în Lazu, pe banda 1, dinspre Constanţa către Mangalia şi ajungând la intersecţie cu strada Gheorghe Lazăr, din cauza nepăstrării unei distanţe de siguranţă faţă de autoturismul din faţa sa a intrat în coliziune cu un autoturism condus de G.C. (bărbat de 48 ani din Constanţa), în aceeaşi direcţie de mers şi care dorea să efectueze viraj la dreapta pe strada Gheorghe Lazăr. Acesta a fost proiectat într-un alt autoturism, condus de P.M. (femeie de 28 ani din Constanţa), care se afla oprită pe strada Gheorghe Lazăr la intersecţie cu DN 39.
 
În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală uşoară a lui G.C., P.M. şi A.N.G. (femeie de 50 ani din Constanţa), pasager în autoturismul staţionat.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii