Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:41 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Tragedie de Sfânta Maria Şase morţi şi trei grav răniţi pe drumul către mare

ro

15 Aug, 2014 15:40 3185 Marime text
Patru persoane au decedat şi două sunt încarcerate între fiare în urma unui accident deosebit de violent care a avut loc astăzi, pe E 85, la ieşirea din municipiul Adjud, aproape de zona denumită "Umbrărescu".

Două autoturisme sunt implicate în accident, iar la faţa locului s-au deplasat trei ambulanţe de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă, SMURD, dar şi un echipaj de la descarcerare.
Accidentul a avut loc în jurul orelor 15.00.
În România Drumul European E 85 face legătura între Moldova şi Bucureşti, precum şi cu litoralul românesc având următorul traseu: Siret, Suceava, Fălticeni, Roman, Bacău, Adjud, Focșani, Râmnicu Sărat, Buzău, Urziceni-(schimbare de direcţie către judeţul Constanţa), București, Giurgiu.
Maşinile implicate în tragicul eveniment sunt înmatriculate în Vrancea şi Brăila.
UPDATE:
În urmă cu puţin timp încă o persoană şi-a pierdut viaţa în tragicul accident.

UPDATE1 ora 17.30:
Acum câteva minute România TV a anunţat că încă o persoană a decedat în acelaşi accident de circulaţie, numărul morţilor ajungând la şase. Totdată, alte trei persoane sunt grav rănite.
UPDATE2 ora 17.45:
Potrivit ediţiei on line a cotidianului Ziarul de Vrancea, maşinile implicate în accident sunt un Fiat cu numere de Italia în care se aflau cei patru  decedaţi pe loc, dintre care un barbat de 45 de ani, o femeie de 39 de ani şi doua fetiţe de 9 şi respectiv 12ani şi un Volswagen înmatriculat în Brăila.
Acelaşi cotidian mai spune că victimele din Fiatul cu numere de Italia sunt din Oneşti,nu din Vrancea
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii