Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:01 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE2. Trafic blocat între Valu lui Traian şi Constanţa Accident grav pe bulevardul IC Brătianu (galerie foto+video)

ro

27 Apr, 2015 10:40 5481 Marime text
 
Un accident rutier grav s-a petrecut în jurul orei 9.30 la ieşirea din Constanţa, pe bulevardul IC Brătianu. 
Din primele informaţii, trei autoturisme sunt implicate, iar o persoană este rănită.
 
Traficul pe sensul de intrare în oraş dinspre Valu lui Traian este blocat în prezent.

UPDATE 2 ora 12.45 Comunicatul Poliţiei Rutiere


În data de 27.04.2015, în jurul orelor 10:22, A.F. (bărbat, 69 de ani, din Constanţa a condus un autoturism pe DN3, dinspre Constanţa către Valu lui Traian şi ajungând la km 255+653m a oprit în banda nr. 2 pentru a efectua viraj stânga, moment în care un alt autoturism condus în aceeaşi direcţie de mers, pe aceeaşi bandă de C.M. (bărbat, 50 de ani, din Techirghiol) a intrat în coliziune faţă-spate cu acesta. După impact, primul autoturism a fost proiectat pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune cu un al treilea autoturism care circula dinspre Valu către Constanţa, fiind condus de P.M.V. (femeie, 23 de ani, din Cernavodă).
 
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto A.F. şi a pasagerei dreapta faţă din primul autoturism, A.L. (femeie, 63 de ani, din Constanţa).
 

UPDATE ora 11.10


Două persoane au fost rănite şi transportate la spital. În prezent, traficul rutier la ieşirea din Constanţa esta paralizat pe ambele sensuri, iar cozile de maşini se întind pe kilometri întregi.

Conform informaţiilor primite de la faţa locului, şoferul Daciei Break a întors peste linia continuă, în zona reprezentanţei Dacia şi a fost izbit de un autoturism marca Mercedes, care circula din spate. Dacia a fost proiectată pe contrasens într-o a treia maşină, marca Matiz, pe care a atins-o uşor. Răniţi sunt şoferul vinovat de producerea accidentului şi un pasager din Dacia.

Aceştia sunt bărbaţi trecuţi de prima tinereţe şi se întorceau de pe câmp, de unde adunaseră bucăţi de fier vechi, maşina lor fiind plină cu componente metalice.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • marin 27 Apr, 2015 12:37 Pai unde este sensul ala giratoriu tot incep sa il faca tot spun ca il termina unde este?iesirea aia din oras este groaznica nu fac nimic pentru acea zona rusine