Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:53 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Suporteri ai Farului, pe stradă la Gheorghe Bosînceanu. Ce măsuri a luat Poliţia

ro

04 Aug, 2013 20:04 2369 Marime text
Câţiva suporteri ai Farului, șase la număr, au venit în această seară pe strada unde este amplasată casa lui Gheorghe Bosînceanu, fostul patron al clubului constănţean. Fanii purtau bannere cu mesaje pro-Farul („Nu ucideți Farul” (două), „Doar Farul”, „101% Farul”), s-au oprit în faţa casei lui Bosînceanu şi au declarat că prin demersul lor încearcă să-l convingă pe acesta să renunţe la banii pe care îi are de primit de la Farul. Suporterii au mai spus că nu vor scanda nimic, ci doar vor afișa bannerele, că vor face echipe de câte doi şi că vor sta în zonă, mai puţin pe perioada nopţii, cât va fi nevoie. Potrivit suporterilor, la scurt timp, la faţa locului a sosit un echipaj de poliţie, care i-au anunțat pe tineri că demersul lor este neautorizat și i-au legitimat, fanii declarându-ne că vor pleca, dar că vor continua și cu alte acţiuni (mesaje afișate la diferite meciuri sau amplasate la înălțime), sperând că situaţia echipei se va rezolva. Fanii au spus că ieri au susținut cauza Farului și prin stațiunea Mamaia.

UPDATE: Cei şase suporteri ai Farului au ajuns la secţia 1 de Poliţie, singura măsură luată de oamenii legii fiind acordarea de avertisment unuia dintre fani. „Poliţiştii au făcut două drumuri pentru a ne duce la secţie. Întâi au transportat trei dintre noi cu maşina, după care i-au adus şi pe restul (care rămăseseră la faţa locului alături de un poliţist). Ne-au spus că am fost grup organizat, fără autorizaţie. Unul dintre noi a primit avertisment şi ne-au fost oprite materialele pe care le aveam asupra noastră, inclusiv bannerele. Însă am înţeles că azi ni le vor da înapoi”, a declarat unul dintre suporterii Farului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • FARIST 04 Aug, 2013 21:28 Domnule Nedelcu ,Dle.Bosanceanu si stimati alesi locali Sunt farist din anul 1980,ceea ce inseamna ca am cunoscut acest club minunat de fotbal si sub conducerea altora,mai putin a alesilor locali.Am trait bucurii ,am trait tristeti dar in ultimul timp mai multe tristeti si asta nu din cauza “performantei” ci din cauza dumneavoastra dle.Nedelcu,dle. Bosanceanu si a dumneavoastra stimati alesi locali. Ceva mai frumos ca si F.C.FARUL CONSTANTA nu exista.Interesele dumneavoastra sunt mult mai presus decat a face ceva pentru acest club minunat de fotbal,adica FARUTUL NOSTRU(asa cum numim noi faristii acest club de fotbal).Da,am spus FARUTUL NOSTRU, cu toate ca nu avem putere decizionala in cadrul clubului.Puterea noastra consta in faptul ca NOI IUBIM F.C.FARUL CONSTANTA,iubire pentru F.C.FARUL care apare la nastere si se dezvolta odata cu trecerea anilor si chiar si dupa:CU FARUL PANA LA MOARTE !Chiar si dupa moarte iubirea nu dispare.Iubirea FARUTULUI este un spirit ,un spirit viu ce ne uneste pe toti FARISTII!FITI SI DUMNEAVOASTRA UNII DINTRE NOI!FARUL=FAMILIE,SPIRIT,ECHIPA! Suntem putini faristi,dar suntem unici si acelasi timp speciali.Lasati orgoliile la o parte si haideti sa strigam cu totii:HAI FARUL!Facem spectacole in Mamaia,dam pachete la nevoiasi dar FARUTUL incet-incet se stinge.NU LASATI FARUL SA MOARA!Mai tineti cont si de sugestia celor putini dar “nebuni”. Pentru mine,pentru noi FARISTII ,F.C.FARUL CONSTANTA inseamna VIATA IAR FARA FARUL VIATA NOASTRA NU ARE SENS!NU ATENTATI LA INSASI VIATA NOASTRA! NU LASATI FARUL SA MOARA!