Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:14 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE - Sesizare 112 Accident cu două victime în Mamaia. Șoferul vinovat a fugit de la fața locului

ro

26 Jul, 2014 12:25 2159 Marime text
Polițiștii s-au deplasat la un accident rutier petrecut în Staţiunea Mamaia, în zona Butoaie, în urma unei sesizări primite la numărul de urgență 112.

În accident sunt implicate două autoturisme.

UPDATE:

Accidentul s-a soldat cu două victime. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de intervenție. Una dintre victime a fost preluată de echipa SMURD, cealaltă de către Ambulanță. Ambele victime au fost transportate la Spitalul Clinic Județean de Urgență pentru îngrijiri medicale. Din câte se pare, victimele sunt rănite ușor.

UPDATE, ora 16.00:

Oamenii legii transmit că în jurul orelor 12.15, B.C. A. ( bărbat, de 28 ani, din Braşov ) a condus un autoturism, pe bulevardul Mamaia din Staţiunea Mamaia, dinspre Năvodari către Constanţa şi ajungând în dreptul restaurantului Harlechin, din cauza nepăstrării unei distanţe de siguranţă faţă de autoturismul din faţa sa, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de R. A. Ş. ( bărbat, de 20 ani, din Constanţa ), în aceeaşi direcţie de mers şi care a oprit la marcajul pietonal. În urma coliziunii al doilea autoturism a fost proiectat către înainte, unde a surprins şi accidentat pe G. G. ( bărbat, de 77 ani, din Constanţa ) şi M. T. ( bărbat, de 33 ani, cetăţean turc), care s-au angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal, din partea dreaptă a conducătorilor auto. După producerea accidentului B.C. A., a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, abandonând autoturismul la faţa locului.      

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a pietonilor. Poliţiştii rutieri fac cercetări în vederea depistării şi tragerii la răspundere penală a conducătorului auto care a părăsit locul faptei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii