Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:29 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Pieton, victima unui accident produs de un şofer neatent şi altul băut, pe DN3, în Valu lui Traian

ro

20 Oct, 2014 07:51 2205 Marime text
Un accident rutier s-a petrecut în urmă cu puţine momente pe DN3, la intrarea în Valu lui Traian dinspre Constanţa. O persoană este rănită, în urma coliziunii dintre două autoturisme. Echipaje ale Ambulanţei şi Poliţiei Rutiere se află la locul accidentului. Vom reveni cu amănunte.

Update ora 10.30

Patru persoane, printre care un pieton au fost rănite uşor în urma accidentului. Un şofer grăbit şi neatent a virat “pe interzis” la stânga din drumul naţional, încălcând şi marcajul dublu continuu, moment în care maşina a fost lovită de un alt autoturism care circula pe DN3 către ieşirea spre Constanţa. Al doilea autoturism a fost proiectat pe trotuar, unde a acroşat uşor un pieton. Şoferul celui de-al doilea autoturism era băut la volan, conform poliţiştilor, aşa că şi el va răspunde penal pentru poducerea accidentului, deşi nu l-a provocat, alături de celălalt conducător auto, principalul vinovat de incidentul rutier.
 
Iată ce spun poliţiştii rutieri despre accident:
 
La data de 20.10.2014, în jurul orelor 07:41, B.Ş.L. sex masculin, de 20 ani, din Valu lui Traian a condus un autoturism   marca Opel, pe DN3 în localitatea Valu lui Traian, dinspre Murfatlar către municipiul Constanţa şi ajungând la intersecţia cu str. Pepinierei, efectuează viraj la stânga peste marcajul dublu axial continuu, nu acordă prioritate auto de trecere şi intră in coliziune cu un autoturism, condus din sens opus de F.M. sex masculin, de 28 ani, din Constanta, pe banda numărul 2.
 
În urma impactului, cel de-al doilea autoturism este proiectat pe trotuarul din dreapta sa oca zie cu care a accidentat uşor pe C.V. sex masculin, de 30 ani, din Valu lui Traian, care se afla pe trotuar. În urma testării cu aparatul alcooltest, în cazul numitului F.M., acesta a indicat o valoare de 0.35 mg/l  alcool pur în aerul expirat.
 
În urma accidentului a fost vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto  F.M. a pietonului C.V. şi a pasagerilor O.A.M. sex masculin, de 27 ani, din Valu lui Traian  (dreapta fa ţă in primul autoturism) A.F. sex feminin, de 22 ani, din Constanta (dreapta fa ţă in cel de-al doilea autoturism).
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii