Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:15 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE - Noul ambasador al SUA a sosit la București (video)

ro

21 Sep, 2015 10:47 2370 Marime text
Noul ambasador al SUA în România, Hans G. Klemm, a sosit aseară la București, conform informațiilor publicate pe pagina de Facebook a reprezentanței diplomatice americane. Printre cei care l-au întâmpinat la Aeroportul Otopeni s-a numărat și însărcinatului cu afaceri al SUA ad-interim, Dean Thompson.
 
Hans G. Klemm urmează să fie primit în această după-amiază de ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, apoi de președintele Klaus Iohannis. Noul ambasador al SUA a depus jurământul miercurea trecută, la sediul Departamentului de Stat al SUA. Cu acest prilej, el a salutat eforturile României de a combate fenomenul corupției, menționând "campania hotărâtă" dusă în acest sens și arătând că Bucureștiul reprezintă un exemplu în acest domeniu.
La ceremonia de depunere a jurământului au participat secretarul de stat John Kerry și ambasadorul desemnat al României în SUA, George Maior.

UPDATE, ora 13.00:

Hans Klemm, ambasadorul agreat al SUA la Bucureşti este deja fermecat de cultura, limba şi istoria României şi ne invită la un dialog deschis, atât în persoană, cât şi online.
Iata mesajul său pentru români.


Mesaj video

 
Sursa foto: US Embassy Bucharest (facebook)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii