Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:55 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Momente de panică pentru Inna. Iată ce a păţit fotograful său în timp ce venea spre Constanţa

ro

14 Jun, 2014 17:52 3196 Marime text
Eduard Aninaru, fotograful celebrei cântăreţe Inna, care a reuşit să scoată pe piaţă cele mai sexy pictoriale cu solista, trece prin clipe de coşmar. Acesta a fost implicat într-un rutier în seara de vineri spre sâmbătă, chiar în drum spre Constanţa. A fost la un pas să-şi piardă viaţa, însă norocul său a fost intervenţia promptă a unui bărbat care l-a scos din maşina în flăcări, titrează libertatea.ro.
Inna, celebra căntăreaţă care a cucerit topurile internaţionale, este năsscută la Mangalia.
Eduard Aninaru, unul dintre cei mai experimentaţi fotografi, care a colaborat cu numeroase vedete de la noi şi care a contribuit la cele mai multe dintre pictorialele Innei realizate în America, a fost la un pas de moarte în noaptea de vineri spre sâmbtă. Potrivit libertatea.ro, bărbatul a ajuns la urgenţe, mai întâi la Constanţa, după care în Bucureşti, în urma unui grav accident rutier pe când se îndrepta spre Constanţa, potrivit unui mesaj postat de artistul fotograf pe pagina lui de socializare. Din fericire aceasta a fost scos din maşina în flăcări de către un bărbat care era în apropiere la momentul petrecerii accidentului.
„Îmi cer scuze, dar mă văd nevoit să anulez toate angajamentele şi planurile făcute, din cauza unui accident rutier produs azi-noapte în drum spre Constanţa. Momentan sunt în drum spre Bucureşti, într-o ambulanţă. Revin cu veşti. Neapărat însă vreau să-i mulţumesc omului potrivit la locul potrivit, care m-a scos din maşină în flăcări când nu puteam să mă mai mişc. Sorin Iordache se numeşte şi îi sunt recunoscător toată viaţă. Mulţumiri personalului Spitalului de urgenţă Constanţa, medicului Alena Mitel şi tuturor care au fost în jurul meu. Pe prietenii mei care au zburat în miez de noapte spre mine şi au făcut în aşa fel încât să nu îmi lipsească nimic îi iubesc şi le mulţumesc!“, a scris Eduard Aninaru pe contul lui de Facebook.

UPDATE:
Un cititor ne-a trimis câteva imagini de la faţa locului unde s-a petrecut accidentul.

Polițiștii s-au deplasat aseară la un accident rutier, petrecut pe DN 39 la sensul giratoriu cu A 4. Potrivit oamenilor legii din cadrul Serviciului Rutier Constanţa, şoferul care venea de pe Autostrada A4 a pătruns în scuarul sensului giratoriu din dreptul localităţii Agigea. Şoferul a fost rănit uşor şi transportat la spital. La eveniment au ajuns şi pompierii constănţeni, care au fost au fost sesizaţi să intervină în sensul giratoriu de la Lazu, pe A4 întrucât un autoturism a luat foc! Deplasaţi la faţa locului, pompierii au constatat că este vorba despre un accident, în acest sens autosesizându-se Serviciul Rutier Constanţa, care a precizat că: În data de 13.06.2014, în jurul orelor 23.40, Aninaru Eduard M. ( bărbat, de 38 ani, din Bucureşti ) a condus un autoturism, pe autostrada A4, dinspre Bucureşti către Mangalia şi ajungând la intersecţie cu DN 39, intersecţie tip sens giratoriu, din cauza neatenţiei în conducere a intrat în coliziune cu sensul giratoriu. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a lui A. E. M.


sursa foto: facebook.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii