Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:35 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Incendiu în Coiciu, pe strada Răsuri Vecinii, indignaţi pe locatarul imobilului

ro

21 Sep, 2014 10:44 2632 Marime text
O magazie a luat foc în cartierul Coiciu. Pompierii intervin pe strada Răsuri, la numărul 41. Nu se cunoaşte deocamdată cauza incendiului. Conform primelor informaţii, nu există victime.

Update ora 10.53

Trei echipaje de pompieri de la Detaşamentul Constanţa Oraş al ISU Dobrogea intervin pentru stingerea incendiului. Magazia care a luat foc se află în spatele curţii unei case, însă în jur se află mai multe vile, iar militarii trebuie să izoleze focarul, pentru ca incendiul să nu se extindă.

Update ora 11.12

Pompierii au lichidat focul şi au limitat pagubele materiale. Vecinii sunt extrem de revoltaţi pe cei care locuiesc în imobil pentru că, spun ei, bărbatul care stă acolo adună în curte fel de fel de gunoaie, tăblărie şi resturi lemnoase. Nicolae Gavrilă, în vârstă de 68 de ani efectua, azi, lucrări de lăcătuşerie cu un aparat de sudură, iar vecinii bănuiesc că o scânteie a aprins magazia plină cu materiale care iau foc uşor.

Imobilul aparţine surorii soţiei bărbatului, o femeie cu handicap, în vârstă de 82 de ani, pe care soţii Gavrilă o au în întreţinere. Vecinii l-au reclamat de mai multe ori pe bărbat pentru gunoaiele pe care le strânge în curte, utima dată el fiind amendat de Poliţia Locală cu 500 de lei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii