Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:46 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Halep a pierdut meciul împotriva Anei Ivanovic, dar rămâne pe primul loc în Grupa Roșie

ro

24 Oct, 2014 14:43 2182 Marime text
Simona Halep şi Ana Ivanovic au ieşit la încălzire. În scurt timp începe ultimul meci din faza grupelor la Turneul Campioanelor de la Singapore.
 
Jucătoarea din Constanţa este calificată în semifinale, indiferent de rezultat. Mai mult, Simona câştigă grupa chiar dacă pierde. Totul este să câştige măcar şase gameuri şi nu poate pierde primul loc în Grupa Roşie.
 
Ana Ivanovic are nevoie, însă, de o victorie în două seturi pentru a se califica. În caz contrar (chiar dacă o învinge pe Simona cu 2-1 la seturi) Serena Williams se califică în semifinale alături de Simona.
 
Teoretic, Simona o va întâlni pe Agnieska Radwanska mâine, în semifinale. Doar dacă pierde la scor în faţa Anei Ivanovic şi cade pe locul 2, atunci o va întâlni pe daneza Caroline Wozniacki, care nu a pierdut niciun meci la acest turneu.

UPDATE ora 14.58

Simona Halep conduce cu 3-1 în primul set, după ce Ana Ivanovic îşi adjudecase primul game al partidei.

UPDATE ora 15.24

Scorul în primul set este egal, 5-5, după ce Simona a condus, la un moment dat, cu 5-2.

UPDATE ora 16.42

Ana Ivanovic a câştigat la tie-break primul set, 9-7. Simona a luat cele şase gameuri necesare, astfel că nu mai poate pierde şefia grupei şi va juca mâine, în semifinale, cu Agnieska Radwanska. În cealaltă semifinală se vor întâlni Caroline Wozniacki şi Ana Ivanovic sau Serena Williams. Ivanovic se califică doar dacă îi ia Simonei şi al doilea set.

UPDATE ora 16.16

Simona câştigă cu 6-3 setul al doilea, astfel că Ana Ivanovic este eliminată din turneu. Alături de Halep merge în semifinale Williams.


UPDATE, ora 16.53


Simona Halep a pierdut în fața Anei Ivanovic în trei seturi cu scorul 7-6 (9-7), 3-6, 6-3.
Simona Halep este oficial în semifinalele de la Turneul Campioanelor, unde o va întâlni pe poloneza Agnieszka Radwanska.


Sursa foto: captură DigiSport
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii