Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:51 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE - Este ora 22.00 - CONSTANȚA, tot în FRIG - Ce spun reprezentanții RADET

ro

29 Dec, 2015 22:04 2325 Marime text
În această seara, după  ora 18.00, RADET Constanța a anunțat că municipiul Constanța va avea apă caldă și căldură în jurul orei 22.00: „R.A.D.E.T. Constanța își informează consumatorii că lucrările pentru înlaturarea avariei din incinta C.E.T. Palas au depășit termenul anuntat de reprezentanții acesteia cu circa doua ore, motiv pentru care R.A.D.E.T. va putea furniza apă caldă de consum și încălzire în municipiul Constanta în jurul orelor 22.00. În urma opririi generate de CET Palas, R.A.D.E.T. își cere scuze pentru disconfortul creat și vă asigură că depune toate eforturile pentru repunerea în funcțiune a instalațiilor în timp optim“.   

Și la acest moment - ora 22.04 - CONSTANȚA este în frig.

Contactat telefonic de redactorii cotidianului ZIUA de Constanța, Eugen Ionescu, director comercial al Regiei Autonome de Distribuţie a Energiei Termice (RADET) Constanţa a declarat că ora pentru furnizarea apei calde de consum și încălzire în municipiul Constanta rămâne 22.00, cu următoarele mențiuni: „Încălzirea nu se poate relua în tot orașul. Este o inerție termică. Practic, se începe pe puncte termice. Se încarcă instalațiile. În jur de ora 22.00 vom reuși să furnizăm. Încet, încet, spre noapte va fi în tot orașul. Durează câteva ore încărcarea instalațiilor, a rețelei de transport. Nu este o procedură simplă. Nu începe în tot orașul furnizarea la aceeași oră“. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Stelu 29 Dec, 2015 23:50 Da . Asa e luna ziuaa si anul nu se cunosc. Vad ca acum au inceput sa se incalzeasca caloriferele dar sunt reci fata de cate grade sunt acum afara. Djminica cand afara erau 15 grade caloriferele frigeau. Cum e posibil ca nu inteleg chiar asa
  • Constantean 29 Dec, 2015 22:06 Din nefericire nu au spus ziua, luna si anul ci doar ora 22.00