Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:39 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE.Efectul controalelor ANAF pe litoral Inspectorii Antifraudă, în control la cafenelele din Portul Tomis în această seară

ro

02 May, 2015 18:45 4407 Marime text
 
Odată cu deschiderea sezonului estival, pe litoral au apărut nu doar turiștii, ci și agenții anti-fraudă.
 
Chiar de Ziua Muncii, 200 de agenți au mers în restaurantele din Vama Veche și Mamaia, unde au controlat atent dacă patronii respectă sau nu legea. Totuși, aceștia nu au fost deloc deranjați de astfel de acțiuni și au susținut că sunt în legalitate și nu se tem, relatează stirileprotv.ro.
 
În urma controalelor, astăzi a fost publicată, pe o pagina de Facebook a ANAF, o imagine cu un bon, în care se prezintă cum, în prezent, un club din Mamaia fiscalizează 221.000 de lei.


 
„Efectul controalelor Direcției Antifraudă: localurile de pe litoral fiscalizează încasări zilnice de sute de mii de lei.
 
Un club din Mamaia a înregistrat vânzări fiscalizate de peste 221.000 de lei într-o singură seară.
 
La începutul săptămânii viitoare vă vom prezenta rezultatele verificărilor desfășurate la nivel național în timpul minivacanței de 1 mai.", este scris în comunicatul ANAF.
 
Odată cu intrarea în vigoare a ordonanței prin care bacșisul este impozitat, toate localurile sunt obligate să elibereze două bonuri fiscale, unul pentru consumație altul pentru ciubuc. În caz contrar, amenzile sunt foarte mari.

UPDATE, ora 22.00
În aceast seară inspectorii Antifraudă au descins în cafenelele din Portul Tomis. Mai multe mașini ale ANAF-ului au descins în port,din cele cinci autoturisme coborând mai mulţi angajaţi care au intrat simultan în peste 15  localuri din zonă.

Citete şi:  


Sursa: stirileprotv.ro
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii