Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:47 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Dublu asasinat urmat de sinucidere, la Constanţa! Fost puşcăriaş, şi-a ucis bunica şi o mătuşă, în cartierul Km5

ro

23 Jul, 2014 19:35 2543 Marime text
Trei persoane au fost găsite decedate, într-o casă de pe Şoseaua din Vii, în cartierul Km5. Este vorba de doi vârstnici, un bărbat şi o femeie, dar şi de un tânăr. Criminaliştii sunt la faţa locului. Nu este exclusă ipoteza unei crime. Vom reveni cu amănunte.

Update

Din primele informaţii, se conturează varianta unei crime îngrozitoare. Se pare că un bărbat, eliberat recent din puşcărie, unde executase o condamnare pentru tâlhărie, şi-a ucis bunica şi o mătuşă. Ulterior, criminalul s-a sinucis. Criminaliştii şi procurorii se află în aceste momente la locul teribilei întâmplări. Nu se cunosc deocamdată motivele care l-au determinat pe bărbat să comită crimele.

Update 2

Ştefan Alexandru Stoica, de 34 de ani fusese eliberat în urmă cu zece zile din Penitenciarul Poarta Albă, acolo unde a fost închis pentru tâlhărie. Faptă comisă ca să facă rost de bani, întrucât era dependent de droguri. De altfel, bărbatul era cunoscut ca bolnav psihic şi a fost internat de mai multe ori şi la Spitalul Penitenciar Poarta Albă, pe perioada detenţiei. Închisoarea nu l-a vindecat de dependenţa de substanţe halucinogene, care l-a împins la această crimă abominabilă, în cele din urmă.
 
Procurorul şi criminaliştii au stabilit că individul a venit, azi după-amiază, la bunica lui, în vârstă de peste 70 de ani, care locuia aici împreună cu o soră mai mică, de aproximativ 60 de ani. Bărbatul ştia că bunica sa luase, marţi, pensia. Cel mai probabil acesta i-a cerut bani şi la refuzul femeii a izbucnit o ceartă aprigă. Poliţiştii nu exclud ca criminalul să se fi aflat şi acum sub influenţa drogurilor, însă acest fapt nu va fi probat decât după efectuarea necropsiei şi a examenelor toxicologice.
 
Cele două femei prezentau plăgi înjunghiate şi urme de lovituri cu un obiect dur. În camera unde a avut loc conflictul au fost găsite, alături de cadavre, un cuţit şi un ciocan şi urmele unor lupte înverşunate, semn că bietele femei au încercat să se apere. Anchetatorii cred că bărbatul s-a înjunghiat după ce le-a omorât pe mătuşa şi bunica lui.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii