Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:40 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Dragomir îi cere să revină asupra deciziei Tensiuni la PNL. Lupu şi-a dat demisia din funcţiile politice

ro

24 Sep, 2016 12:33 3849 Marime text
Tensiuni la şedinta CLEX a liberalilor din această dimineaţă. Ca urmare a propunerii preşedintelui Gheorghe Dragomir ca niciunul dintre actualii parlamentari să nu se mai regăsească pe listele partidului la alegerile parlamentare, deputatul Mihai Lupu şi-a anunţat demisia din toate funcţiile politice şi a spus că nu va mai candida la parlamentare.

Senatorul Puiu Haşotti a lipsit la şedinţă. Prezenţi au fost în schimb deputaţii Victor Manea şi Mihai Tararache.   
                   
Mihai Lupu a cerut ca şi preşedintele Gheorghe Dragomir să demisioneze din funcţia  politică, însă acesta are mandat să organizeze alegerile parlamentare. Dragomir a anunţat deja că nu va mai candida la parlamentare şi nici la alegerile interne de anul viitor.   
                     
Săptămâna viitoare, în şedinţa de Birou Judeţean, urmează să fie dat un vot politic pentru cei care vor fi candidaţii PNL Constanţa la viitoarele alegeri din 11 decembrie.

UPDATE 1, ora 16.43

Președintele Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, deputatul Gheorghe Dragomir, își exprimă dezacordul față de decizia deputatului Mihai Lupu de a demisiona din funcția de prim-vicepreședinte și nu împărtășește propunerea acestuia de a renunța la președinția filialei liberale.
 

„Nu sunt de acord cu propunerea deputatului Mihai Lupu prin care îmi solicită să demisionez din funcția de președinte al PNL Constanța. Așa cum ne ducem mandatele până la final în Parlamentul României, tot așa ar trebui să ne exercităm mandatele politice până la Congresul PNL din primăvara anului viitor. Abia după aceea vom avea libertatea de a continua sau nu sub aceeași formulă. Acum ne-a venit și nouă rândul, cei care am fost susținuți de-a lungul anilor în funcții de conducere, să muncim pentru alți colegi și să îi sprijinim pentru a accede în Parlament. Am un cuvânt dat în fața echipei centrale a PNL și o datorie către toată echipa pe care o conduc, o echipă competentă, primenită cu oameni noi, care au performat în domeniile lor de activitate”, a declarat președintele PNL Constanța, conform unui comunicat remis redacţiei ZIUA de Constanţa.  

 
Menţionăm că acesta îi solicită deputatului Mihai Lupu să revină asupra deciziei luate în ședința CJEx al PNL Constanța.
 

„Îi solicit deputatului Mihai Lupu să revină în echipă și să pună umărul să muncească în campania electorală. PNL Constanța are nevoie de toți membrii pentru a maximiza scorul la alegerile parlamentare din 11 decembrie”, a mai spus liderul liberalilor constănțeni.

 
„Reamintim că deputatul Mihai Lupu a anunțat sâmbătă, 24 septembrie a.c., în ședința Comitetului Județean Executiv al PNL Constanța, că își depune mandatul de prim-vicepreședinte al Filialei Constanța a Partidului Național Liberal și că nu mai dorește să candideze, la alegerile din 11 decembrie, pentru un nou mandat în Parlamentul României. De asemenea, deputatul Mihai Lupu i-a cerut președintelui PNL Constanța Gheorghe Dragomir să îi urmeze exemplul și să demisioneze din funcția deținută la nivelul filialei liberale constănțene”, se mai arată în comunicatul citat.

Tags: Mihai Lupu


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Ciuti 24 Sep, 2016 21:00 Bravo nasule, ești cel mai tare !!!