Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:34 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 3. Ce spun martorii Crimă în stradă, pe bulevardul Tomis (video)

ro

05 Mar, 2015 22:37 4158 Marime text
Un bărbat a fost găsit sângerând, în această seară, pe marginea străzii, în zona Boema.
 
Paramedicii SMURD sosiţi la solicitare nu au putut decât să constate decesul victimei. Aceasta sângerase abundent şi prezenta o plagă înjunghiată în zona abdomenului.
 
Cadavrul a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală. O echipă de criminalişti cercetează cazul. Poliţiştii caută în prezent un eventual suspect. 

Potrivit martorilor, victima a fost implicată într-un scandal cu alte persoane, într-un bar din apropiere.

UPDATE 3, ora 10.20

Unul dintre martorii scandalului care a avut loc seara trecută pe bulevardul Tomis ne-a declarat că se afla în apropierea locului unde a avut loc teribilul incident. Acesta a spus că a auzit zgomote, dar nu ştie de ce a izbucnit conflictul dintre cei doi bărbaţi şi ce anume l-a determinat pe principalul suspect să îl înjunghie pe bărbatul de 34 de ani.

UPDATE 2, ora 10.05

Principalul suspect din acest caz este Mustafa Onder, conform unor surse apropiate anchetei. Acesta va fi prezentat azi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Citeşte şi A murit în stradă: Cine este bărbatul reţinut pentru crima din zona Boema

UPDATE 1, ora 23.50

Anchetatorii au reţinut un suspect, în vârstă de 54 de ani. Se pare că acesta şi victima, de 34 de ani se cunoaşteau bine. Ar fi fost prieteni de pahar, iar conflictul mortal din seara aceasta ar fi intervenit pe fondul consumului excesiv de alcool.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii