Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:48 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE2 Constanța. Panică. Incendiu lângă OMV Petrom. Angajații au dat alarma. Focul a fost pus intenționat (galerie foto+video)

ro

20 Apr, 2016 03:05 6431 Marime text
 
Două autoturisme au luat foc în spatele stației de alimentare OMV Petrom, de lângă Hotel Oxford, la ieșire din Constanța spre Satul de Vacanță, Zona fântâna arteziană Păpădie.
 
Potrivit martorilor se pare că incendiul a fost declanșat la unul din autoturismele parcate chiar în apropiere de benzinărie foarte posibil din cauza unui scurt-circuit.
Focul s-a extins și la un alt autoturism aflat lângă el.



Cei care au apăsat butonul de panică și au alertat pompierii au fost chiar angajații benzinăriei temându-se ca focul să nu se extindă și la stația de alimentare. 
Aceeași martori mai spun că s-au auzit mai multe bubuituri care i-au trezit pe locatarii din imobilele învecinate.
La eveniment au fost trimise mai multe ambulanțe și autospeciale ale ISU Dobrogea pentru intervenție, iar poliția a demarat o anchetă pentru a se stabili cauzele care au condus la declanșarea incendului.

UPDATE2 ora 13.25 Poziția IPJ Constanța:
În urma investigațiilor efectuate pâna în acest moment și a vizionarii unor imagini surprinse de o camera video amplasata în zonă, s-a stabilit faptul că la ora 02.30 a izbucnit un incendiu în interiorul autoturismului marca Dacia Logan care s-a propagat și la celelalte doua autoturisme aflate în apropiere, nefiind observate persoane în apropierea autoturismelor atât anterior cat și după izbucnirea incendiului. 

UPDATE ora 06.45:  
Purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea precizează că nu au fost explozii în benzinărie incendiul fiind, undeva în spate, pe o alee.
O mașină a ars în totalitate și două au fost avariate.
Cauza probabilă: folosirea intenționată a sursei de aprindere. Mai pe înțelesul tuturor mașina a fost aprinsă intenționat.

UPDATE2 ora 09.35.
Incendiul a fost stins de agenții unei firme de pază solicitați de angajații benzinăriei, pompierii asigurând lichidarea completă a focului.

Sursa foto: ZIUA de Constanta




Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii