Portrete
Oameni care au făcut istorie culturală în Dobrogea
18:40 25 10 2016 Citeste un ziar liber! Unde ne gasiti?

UPDATE Ceață pe A2 București – Constanța și lucrări de reparații

ro

27 Apr, 2016 07:11 583 Marime text
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, în această dimineaţă, în judeţul Mureș, se semnalează ceaţă pe DN13 (E60) în zona localității Sighișoara și pe DN15, pe segmentul Iernut – Luduș, vizibilitatea fiind scăzută sub 150 de metri.

În județul Ilfov, traficul rutier se desfățoară în condiții de ceață care variază ca și densitate. Astfel, pe DN4 vizibilitatea este de 50 de metri, pe DN1 și DN6 vizibilitatea este de 150 de metri iar pe DN Centura București, DN1A, DN2, DN3 și DN7 vizibilitatea este sub 100 de metri.

Se recomandă conducătorilor auto să ruleze cu viteză adaptată, să nu se angajeze în depăşiri riscante şi să folosească luminile de întâlnire, iar dacă vizibilitatea scade semnificativ şi pe cele de ceaţă.

UPDATE - Constanţa

În urmă cu puţin timp, Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române a informat  că, la aceasată oră, circulația rutieră pe autostrada A2 București – Constanța se desfășoară îngreunat din pricina ceții dense, vizibilitatea fiind scăzută la 50 de metri.

Pe sensul de mers către Constanța, la kilometrul 41, pe banda 2, în zona localității Săruleși se execută lucrări de reparații la suprafața carosabilă.

Ti-a placut articolul?

Comentarii