Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:10 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Carambol cu patru autoturisme! Accident rutier spectaculos la Far, la intersecţia străzilor Caraiman şi Mangaliei

ro

31 Aug, 2014 11:04 1606 Marime text
Coliziune cu patru autoturisme în zona Far! Incidentul rutier a avut loc la intersecţia străzilor Mangaliei cu Caraiman, în intersecţia de lângă benzinărie. Aici au loc frecvent accidente rutiere, pe fondul neacordării de prioritate. Din  primele informaţii, o persoană este rănită.

Update

Vinovat de producerea accidentului este un turist în vârstă de 24 de ani, din judeţul Alba. Conform poliţiştilor, acesta conducea maşina pe strada Caraiman, dinspre intersecţia de la Far către bulevardul Aurel Vlaicu. În momentul în care a ajuns la intersecţia cu şoseaua Mangaliei, şoferul a pătruns fără să acorde prioritate şi a izbit în plin o maşină în care se aflau o femeie de 44 de ani, din Constanţa, cea care conducea autoturismul şi fiica sa, în vârstă de 23 de ani. Cele două maşini au ricoşat, fiecare, în alte două autoturisme. Singurele persoane rănite uşor au fost şoferiţa şi fiica acesteia.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii