Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:26 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Barcă cu trei persoane la bord, răsturantă pe Dunăre, la Capidava

ro

15 Aug, 2014 16:21 2075 Marime text
O şalupă cu şapte persoane la bord s-a răsturnat în Dunăre. Incidentul a avut loc în zona Capidava. Echipaje ale pompierilor, cu scafandri profesionişti intervin pentru salvarea victimelor. Mai multe ambulanţe au pornit spre locul accidentului nautic.

Update ora 16.45

Scafandrii ISU au adus la mal persoanele care se aflau pe şalupă. Conform reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa, toate victimele naufragiului sunt stabile, din punct de vedere hemodinamic. Nicio persoană nu a murit. Medicii triază victimele şi vor decide dacă vreuna are nevoie de spitalizare.

Confuzia în legătură cu incidentul a pornit de la faptul că persoana care a apelat numărul 112 nu a mai răspuns, ulterior, la apelurile autotităţilor. Reprezentanţii ISU Dobrogea spun că pompierii sosiţi la faţa locului au găsit trei persoane în apă, dar care nu aveau nevoie de ajutor. Aceştia sunt trei pescari care se aflau într-o barcă ancorată la mal. Curenţii au răsturnat ambarcaţiunea şi cei trei au căzut în apă, fără să aibă nevoie de ajutor pentru a fi salvaţi.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii