Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:53 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Update Arde o navă în portul Midia

ro

25 Jul, 2011 12:03 1831 Marime text

img_1629.jpgPompierii au fost solicitaţi, în jurul orei 8.00, să intervină pentru stingerea unui incendiu în portul Midia. Din câte se pare, o navă a luat foc în şantierul naval. Pentru moment, nu se cunosc cauzele care au dus la producerea incendiului, nici dacă există victime. Este posibil ca flacăra să se fi produs în urma unui scurtcircuit sau din cauza nerespectării lucrului cu foc deschis.

La eveniment au fost deplasate mai multe echipaje de pompieri dar şi ambulanţe şi echipaje ale poliţiei.

Potrivit reprezentanţilor Căpităniei Portului Midia, nava sub pavilion Panama se afla la cheu în momentul izbucnirii incendiului. Nava are în mod normal un echipaj de 28 de persoane, însă nu se ştie câţi marinari se aflau la bord în momentul izbucnirii focului, informează mediafax.ro.

Dacă focul se va extinde, la faţa locului se vor trimite nave pompieri.

Incendiul a izbucnit în zona comandă a navei SGM Europe.

La faţa locului se află trei maşini ale pompierilor, poliţia, dar şi o ambulanţă. Din primele informaţii, se pare însă că nu există victime.

Prefectul Constanţei, Claudiu Iorga Palaz, s-a deplasat la şantierul naval Midia pentru a verifica şi coordona activităţile de stingere a incendiului provocat la nava sub pavilion Panama 


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii