Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:50 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 2 Ambulanța, solicitată pe podul rutier din localitatea Ovidiu. Accident cu 4 mașini (galerie foto + video)

ro

29 Dec, 2015 14:43 3561 Marime text
În urmă cu puțin timp, pe podul de la Ovidiu, peste canalul Poarta Albă - Midia Năvodari, s-a produs un accident rutier.

Potrivit primelor informații, două persoane ar fi fost rănite în urma accidentului, iar circulația rutieră este blocată. Se pare că în accident au fost implicate patru mașini: o basculantă, un automobil Ford, o dubă și un automobil Dacia Papuc.

Vom reveni.

UPDATE 1, ora 15.10

În accident au fost rănite două persoane :o femeie cu fracturi costale și traumatism abdominal și un bărbat cu trsumatisme membre inferioare.

UPDATE 2 Raport Politie Rutiera

în jurul orelor 14:30, Z.C. (barbat, 52 de ani, din loc. Ovidiu, jud. Constanta) a condus un autoturism pe DN2A, dinspre loc. Mihail Kogălniceanu către loc. Ovidiu şi după ce a trecut de intersecţia cu DN22,din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra direcţiei, a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu o autotilitară  condusă de B.I. (barbat, 57 de ani, din mun. Constanta) ,  care circula din sens opus.
         După impact, autoturismul  a fost proiectat în alt vehicul condus de N.G. (barbat, 39 de ani, din sat Neatarnarea, com. Beidaud, jud. Tulcea) , care circula în aceeaşi direcţie cu autoutilitara, pe banda nr. 1. Accidentul s-a soldat cu vătămarea corporală uşoară a conducătorilor auto Z.C. şi B.I. , precum şi a unei pasagere din autoutilitara, B.M.     


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii