Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:42 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Accident rutier grav în Siminoc. Două persoane sunt încarcerate

ro

06 Aug, 2014 18:53 2495 Marime text
Potrivit reprezentanţilor ISU Dobrogea, pe DN 3, în localitatea Siminoc, a avut loc un accident rutier. A fost solicitată intervenţia ehipajului de descarcerare. Este posibil ca două persoane să fie încarcerate. La faţa locului s-au deplasat şi două ambulanţe SMURD.

UPDATE 1
La faţa locului s-a deplasat şi o autospecială cu cinci subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Medgidia. Potriviti primelor date în maşină se aflau trei persoane, două dintre ele sunt încarcerate. Cea de-a treia persoană este cea care a efectuat apelul la 112 şi a anunţat incidentul.

UPDATE 2
Accidentul a avut loc pe fondul neatenţiei în conducere. O femeie aflată la volanul unui autoturism Dacia a intrat într-o curbă pe DN 3, şi a intrat în coliziune cu un Ford Tranzit staţionat în care nu se afla nicio persoană. În urma evenimentului, conducătoarea auto a ieşit singură din maşină, la fel şi un al doilea pasager, cel care a sunat la 112. Pompierii militari din cadrul Detaşamentului de Pompieri Medgidia au intervenit pentru descarcerarea unui pasager aflat în dreapta faţă în maşină. Acesta a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. De asemenea, şi femeia care se afla la volan a fost transportată la spital pentru investigaţii medicale suplimentare. 

UPDATE 3. Comunicatul Poliţiei Rutiere Constanţa
Astăzi, în jurul orei 18.30, o femeie de 48 de ani, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, rezultat 0.32 mg / l alcool pur în aerul expirat,  a condus un autoturism pe DC 27 dinspre localitatea Siminoc către localitatea Murfatlar. Ajungând într-o curbă la stânga, din cauza neatenţiei în conducere a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 42 de ani, şi care se afla oprit pe partea dreaptă, parţial pe carosabil. ,  În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a unei tinere de 16 ani şi a unei femei de 75 de ani, ambele pasagere în autoturism. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii