Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:42 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 6 Accident între Lumina şi Ovidiu. O femeie şi un bărbat au murit! (galerie foto + video)

ro

09 Sep, 2016 20:14 30956 Marime text
În această seară, a avut loc un grav accident rutier între Lumina şi Ovidiu. Potrivit primelor date, patru persoane sunt încarcerate. Pompierii şi medicii Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa au fost solicitaţi la locul accidentului.

Revenim cu informaţii şi imagini!

UPDATE 6, ora 21.10

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulația pe DN22 Constanța - Tulcea se desfășoară îngreunat în zona localității constănțene Lumina. Conducătorii auto sunt sfătuiți să manifeste disciplină în trafic și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri prezenți la fața locului.

UPDATE 5, ora 21.03

Pe lângă cele cinci victime, au mai fost rănite şi alte două persoane. Aşadar, în urma accidentului din această seară, două persoane s-au stins din viaţă, trei, rănite, au fost transportate la spital cu SMURD și SAJ. O persoană a refuzat transportul, în timp ce o alta a preferat să se deplaseze la spital cu alte mijloace.

UPDATE 4, ora 20.49

Potrivit martorilor, cele trei femei rănite în accident erau domnişoare de onoare la o nuntă, care are loc, în această seară, la Popas Cişmea. Şoferul BMW-ului, fratele ginerelui, le ducea în Lumina să se schimbe pentru eveniment.   

UPDATE 3, ora 20.44

Din nefericire, în ciuda eforturilor echipajul prezent, a fost declarat şi decesul bărbatului. Potrivit informaţiilor noaste, este soţul femeii care s-a stins din viaţă. Cei doi se aflau în Tico.

UPDATE 2, ora 20.35

Conform medicului Claudia Diana Tatarici de la Serviciul de Ambulanță Județean Constanța, o femeie a decedat în urma accidentului din această seară, iar un bărbat este în stop cardio-respirator. De asemenea, au fost lovite trei femei, care, potrivit primelor date, prezintă răni minore.

UPDATE 1, ora 20.22

Două maşini, un BMW şi un Tico, sunt implicate în accident. Potrivit informaţiilor la cald, ar fi cinci victime, dintre care una a încetat din viaţă.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii