Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:24 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 5. A murit toboșarul trubei Goodbye to Gravity. Bilanţul tragediei din Colectiv a ajuns la 45 de morţi

ro

08 Nov, 2015 08:43 2373 Marime text
Bilanţul tragediei din Colectiv a ajuns la 43 de morţi, după ce alţi doi răniţi internaţi la Spitalul "Floreasca" din Bucureşti au murit în această dimineaţă.
 
În decursul zilei de ieri, nouă persoane au decedat, şapte în spitale din Capitală şi doi în Olanda, unde au fost transferaţi.



UPDATE 5, ora 19.12: A murit toboșarul trupei Goodbye to Gravity, Bogdan Enache

Bilanțul victimelor din clubul Colectiv din Capitală a ajuns la 45 după ce, în această seară, Bogdan Enache, toboșarul trupei Goodbye to Gravity care se afla într-un avion ce-l transfera la un spital din Elveția, a murit, au declarat, pentru Agerpres, surse medicale din interiorul Spitalului de Arși din Capitală.
 
Medicii spun că pacientul a suferit un stop cardio-respirator în avion, el fiind resuscitat de personalul medical timp de 70 de minute.
 
Aeronava se reîntorcea în țară tocmai din cauza agravării stării de sănătate a bărbatului.
 
Aeronava de tip Cessna Citation a Inspectoratului General de Aviație plecase astăzi, în jurul orei 16.20, către Zurich, Elveția, pentru transferul pacientului rănit.

UPDATE 4, ora 13.30 - A murit o tânără din Constanţa

Mavi Sterian, tânăra de doar 25 de ani care s-a stins din viaţă, noaptea trecută, la spitalul Floreasca, era din Constanţa. În noaptea incendiului, se afla în Colectiv, alături de o colegă. 

Mavi Serian lucra într-o multinaţională și făcea un masterat de Studii Culturale Britanice. Era, de asemenea, absolventă a Facultăţii de Limbi şi Literaturi Străine (maghiară-engleză, promoţia 2012). 

UPDATE 3, ora 12.20 – Prima victimă din Braşov
 
Incendiul din clubul Colectiv face prima victimă din Braşov. Este vorba despre Alexandra Rădulescu, care s-a stins din viaţă, în această dimineață, la un spital din Capitală. Avea doar 26 de ani.

Alexandra, Alexia Sandy, după cum o ştiu prietenii de pe Facebook, lucra ca barman la Clubul Colectiv din Bucureşti. Incendiul i-a ars un plămân complet, iar al doilea în proporţie de 65%. Zilele trecute, medicii i-au amputat patru degete necrozate de la mâna dreapta.
 
UPDATE 2, ora 10.20 – Alex Pascu are nevoie de ajutor
 
Starea lui Alexandru Pascu, basistul trupei Goodbye to Gravity, rănit grav în incendiul din club Colectiv, s-a înrăutăţit, iar familia să vrea să îl transfere în străinătate. „Alex Pascu are nevoie de ajutor. Trebuie mutat la o clinică din afară şi, din păcate, avem nevoie de bani pentru asta", potrivit unui anunţ publicat, ieri seară, pe contul de Facebook al trupei Goodbye To Gravity.
 
Pe de altă parte, Andrei Galuţ, solistul trupei Goodbye to Gravity, este unul dintre cei opt răniţi în incendiul din clubul Colectiv care au fost transferaţi sâmbătă în spitale din Olanda, familia acestuia anunţând pe Facebook că a ajuns cu bine.

UPDATE 1, ora 10.00 - Încă un deces

O femeie internată la Spitalul Bagdasar-Arseni și-a pierdut viața. Potrivit medicilor, femeia a murit aseară, însă anunțul a fost făcut în această dimineață, scrie digi24.ro. Bilanţul deceselor a crescut astfel la 44.

Citeşte şi Incendiul din clubul Colectiv face prima victimă din Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii