Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:54 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 4. Are nevoie de donatori Constănţeanul Adrian Constandache, în viaţă după ce a fost resuscitat 40 de minute

ro

19 Oct, 2015 10:24 3023 Marime text
 
Instructorul de paraşutism Adrian Costandache se află în viață, după ce timp de 40 de minute a fost resuscitat. Potrivit b1.ro, instructorul ar fi decedat în această dimineață, dar informaţia nu s-a confirmat. Este singurul supraviețuitor al accidentului de la Clinceni, în urma căruia alte două persoane și-au pierdut viața.

Adrian Constandache locuieşte în Eforie Sud, cartierul Flamingo. Este cunoscut drept unul dintre cei mai buni specialiști din țara noastră în domeniul parașutismului. Și soția sa este instructor de zbor, ambii având mii de zboruri la activ. Bărbatul tocmai devenise tătic, recent, pentru a doua oară. Primul său copil este elev în clasa a II-a.

UPDATE 4, ora 12.29

Sunt lansate în continuare apeluri pentru donare de sânge. „Adrian Costandache este în viaţă şi are nevoie de ajutorul nostru! Doamne, ce OM! Mergeţi şi donaţi sânge pentru el la Spitalul Floreasca! Nu contează ce grupă!, scrie un utilizator de Facebook. „Dacă mergeţi direct la Floreasca, menţionaţi pentru cine este sângele. Dacă mergeţi la un alt centru de transfuzie, menţionaţi numele şi faptul că este internat la Spitalul Floreasca!”, potrivit unui alt mesaj.
 
De asemenea, oamenii scriu mesaje de încurajare. Iată câteva dintre acestea:
 
„Noi, Capricornii, suntem încăpăţânaţi! Mai cădem în genunchi câteodată, dar întotdeauna ne ridicăm iară în picioare. Hai, Buzz, mai arată-ne odată de ce eşti în stare!”
„Adi, luptă în continuare şi are nevoie de gândurile noastre bune.”
„Luptă, Adi! Noi nu ne-am văzut de mulţi ani, dar tare mi-ar plăcea să se întâmple! Dumnezeu să te ajute să-ţi revii!!!”
„Domnul Iisus Hristos să îl ridice de pe pat, să îl întărească.”

UPDATE 3, ora 11.21

Timp de 40 de minute, medicii l-au resuscitat pe Adrian Constandache. Acesta se află în stare gravă, dar este încă în viaţă, potrivit B1 TV. Doctorii se luptă să îi mențină starea stabilă.

UPDATE 2, ora 11.00

Cristina Mitchievici, purtător de cuvânt la Regional Air Services Tuzla, a declarat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, că informaţia privind decesul lui Adrian Constandache, nu i-a fost confirmată. Aceasta se afla în drum spre spital.
 
Potrivit unor persoane care au postat pe reţeaua de socializare Facebook, Adrian Constandache este încă în viaţă. De asemenea, se face din nou un apel pentru a dona sânge. „Cei care sunt eligibili pentru donare de sânge să meargă să doneze pentru el cu menţiunea că este internat la Spitalul Floreasca!”. Are nevoie de grupa A2 pozitiv.

UPDATE 1, ora 10.27
 
În urmă cu doar o jumătate de oră, oamenii făceau un apel pentru salvarea lui Adrian Constandache. „Va rugăm să mergeţi să donaţi sânge pentru Adrian Constandache de la Spitalul Floreasca.
Puteţi dona la orice spital din ţară, oriunde”, se scria pe Facebook.

Sursa foto: Facebook.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii