Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:29 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 4 Accident grav în Constanţa! O persoană a murit, după ce a intrat cu maşina într-un stâlp (galerie foto + video)

ro

20 Dec, 2015 07:53 6294 Marime text
 
Accident rutier cu o victimă încarcerata în municipiul Constanța. Potrivit primelor informații, accidentul a avut loc pe strada Brizei, în apropierea parcului din cartierul Poarta 6. Salvatorii de la SMURD Constanța intervin la eveniment.

Vom reveni cu detalii.  

UPDATE 4, ora 9.12

Conform Serviciului Rutier Constanţa, un bărbat, din Constanţa, a condus un autoturism pe bulevardul 1 Mai Vechi, dinspre Doraly Mall, către Poarta 6 Port. Când a ajuns în dreptul parcului din zona blocurilor ANL, de pe strada Zefirului, a pierdut controlul direcţiei şi a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune frontală cu un stâlp aflat în afara părţii carosabile. Accidentul s-a soldat cu decesul conducătorului auto.

UPDATE 3, ora 9.00

Potrivit primelor cercetări, nu există urme de frânare la fața locului.

UPDATE 2, ora 8.26

Eforturile medicilor de la SMURD au fost în zadar. A fost declarat decesul. Persoana în cauză, scoasă de echipajele Descarcerării după aproximativ 15 minute, avea 49 de ani şi era angajat al unei societăți de pază și protecție.

UPDATE 1, ora 8.06

Conform reprezentanţilor ISU Dobrogea, un autoturism a intrat într-un stâlp de electricitate. Doar șoferul se afla în maşină. În aceste momente, se fac manevre de resuscitare. 




Sursa foto+video: ISU Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii