Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:53 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 3 Mirela Matichescu este directorul de cabinet al preşedintelui ANPC

ro

21 Jan, 2016 11:45 3176 Marime text
Potrivit presei centrale, fostul vicepreședinte al Autorității Naționale pentru Turism (ANT), Mirela Florența Matichescu ar fi ajuns director de cabinet al președintelui ANPC, Bogdan Marcel Pandelică.
 
Cotidianul ZIUA de Constanța a contactat-o pe Mirela Matichescu pentru un punct de vedere în acest sens, însă aceasta nici nu a confirmat, nici nu a infirmat, susținând că o sa revina în cel mai scurt timp cu un răspuns.


UPDATE 3, ora 12.36:
 

Reprezentanții ANPC au răspuns solicitării cotidianului ZIUA de Constanța, confirmând faptul că Mirela Matichescu este director de cabinet al președintelui ANPC. De asemenea, au precizat faptul că fostul vicepreședinte al ANT, deține această funcție din 10 decembrie 2015. 


UPDATE 2, ora 12.22


Mirela Matichescu a confirmat, pentru cotidianul ZIUA de Constanta, ca a fost numita director de cabinet al președintelui ANPC, Bogdan Marcel Pandelică.
 

UPDATE 1, ora 12.18:

Pentru obținerea unui  punct de vedere oficial de la ANPC, cotidianului ZIUA de Constanța i s-a solicitat o cerere scrisă pentru a primi un răspuns în acest sens. Când vom primi un răspuns oficial, îl vom publica. 

Sursa foto: Facebook.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Carmen 21 Jan, 2016 20:48 Felicitări! O persoana onestă cu reale calități manageriale! A îndeplinit cu succes funcția de vicepreședinte ANAT și cu siguranță integritatea de care dă dovadă se revede și la ANCP!